Fotbal international

Noi dezvăluiri în cazul de viol în care este acuzat Ronaldo: “Real Madrid l-a pus să plătească”

10.10.2018 | 17:58
Noi dezvaluiri in cazul de viol in care este acuzat Ronaldo Real Madrid la pus sa plateasca

Aproape că nu trece o zi fără să fie scoase la lumină noi dezvăluiri și detalii în cazul de viol în care este acuzat Cristiano Ronaldo. Presa din Portugalia anunță că Ronaldo nu ar fi fost de acord să îi plătească femeii care a formulat acuzațiile suma de 375 de mii de euro pentru a păstra tăcerea, el declarându-se tot timpul nevinovat, ci a fost obligat de Real Madrid pentru a nu târî numele clubului într-un scandal care i-ar fi afectat imaginea.

Cotidianul portughez Correio da Manha notează că Real Madrid l-ar fi presat pe Cristiano Ronaldo să semneze în anul 2010 înțelegerea cu femeia care îl acuza de viol. Potrivit publicației, avocații lui Ronaldo încearcă să desființeze punctul de vedere al Kathrynei Mayorga și să tragă la răspundere clubul Real Madrid, care a insistat ca starul portughez să îi plătească femeii suma de 375 de mii de euro. Acuzațiile de viol au fost formulate în perioada în care Ronaldo s-a transferat de la Manchester United la Real Madrid, iar acuzațiile de viol ar fi afectat grav imaginea clubului spaniol.

Correio da Manha face noi dezvăluiri în cazul de viol în care este implicat Ronaldo
Correio da Manha face noi dezvăluiri în cazul de viol în care este implicat Ronaldo

Ronaldo ar fi fost obligat de Real Madrid să plătească pentru a scăpa de acuzațiile de viol

“Preocupările au crescut foarte mult din cauză că, în timpul vacanței din SUA din 2009, Cristiano Ronaldo a intrat în lumina reflectoarelor după ce și-a petrecut timpul cu Paris Hilton. Investiția madrilenilor în jucător a fost masivă și, chiar dacă nimeni nu s-a îndoit de calitățile sale tehnice, toți au fost îngrijorați de comportamentul său din afara terenului”, notează Correio da Manha.

Din acest motiv, avocații și clubul au decis la finalul vacanței să facă împreună o strategie pentru a rezolva cazul. Astfel, Ronaldo ar fi semnat acordul cu femeia care l-a acuzat de viol împotriva voinței sale, în condițiile în care s-a declarat nevinovat. Jurnaliștii portughezi mai scriu că declarațiile celor doi sunt contradictorii. “Kathryn Mayorga susține că a părăsit hotelul Palms Palace imediat după ce a fost violată, în timp ce Ronaldo a declarat că după ce actual sexual s-a încheiat, cei doi s-au întors în club și au petrecut timp de mai multe ore”, notează sursa citată.