Fotbal international

Noi dezvăluiri în cazul de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo! Documentul șoc publicat de nemţii de la Der Spiegel

09.10.2018 | 11:30
Noi dezvaluiri in cazul de viol in care este implicat Cristiano Ronaldo Documentul soc publicat de nemtii de la Der Spiegel

Situația lui Cristiano Ronaldo în cazul de viol redeschis de poliția din Statele Unite ale Americii a ajuns într-un punct critic pentru portughez, după ce publicația germană Der Spiegel a dezvăluit, duminică, documentul prin care fotbalistul ar fi ajuns la o înțelegere cu victima sa pentru a nu oferi detalii publice.

Jurnaliștii germani au intrat în posesie documentului care dovedește faptul că atacantul Cristiano Ronaldo i-a dat 375.000 de dolari lui Kathryn Mayorga în 2010 pentru ca aceasta să nu dezvăluie ce s-a întâmplat în hotelul din Las Vegas cu un an înainte.

Documentul publicat de revista germană Der Spiegel în cazul de viol în care este acuzat Cristiano Ronaldo
Documentul publicat de revista germană Der Spiegel în cazul de viol în care este acuzat Cristiano Ronaldo

Der Spiegel dezvăluie că a fost sex neprotejat în cazul de viol în care este acuzat Cristiano Ronaldo

Revista germană a scris că documentul este autentic și mizează pe faptul că nici Cristiano Ronaldo și nici avocații săi nu au negat existența lui. Mai mult, în el apare o informație conform căreia Kathryn Mayorga trebuia să facă un test HIV. De aici, Der Spiegel a dezvăluit că în cazul de viol, Cristiano Ronaldo a făcut sex neprotejat.

Presa internațională a publicat în zilele trecute imagini cu apartamentul de lux în care Cristiano Ronaldo ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga. Pentru a-și dovedi nevinovăția în acest caz, superstarul portughez l-a angajat pe celebrul avocat David Chesnoff, care i-a mai apărat de-alungul timpului pe Shaquille O’Neal, Mike Tyson, Andre Agassi, Leonardo Di Caprio, Paris Hilton sau Bruno Mars.

Tot acest scandal pare cu nu l-a afectat în plan sportiv pe Cristiano Ronaldo, portughezul reușind să marcheze sâmbătă un gol în partida Udinese – Juventus 0-2, din etapa a opta din Serie A. Înaintea întâlnirii de la Udine, atacantul l-a îmbrățișat și i-a acordat un autograf unui puști care a intrat pe teren în momentul în care cele două formații erau la încălzire.