Life

Noi dezvăluiri în cazul lui Costin Mărculescu. Vecinii au oferit detalii șocante

11.06.2020 | 17:30
Noi dezvaluiri in cazul lui Costin Marculescu Vecinii au oferit detalii socante
ADVERTISEMENT

Apar noi informații despre tragica moarte a lui Costin Mărculescu. Vecinii au povestit ultimele momente în care l-au văzut pe actor în viață. “Mergea cu un hanorac, cu glugă pe el, parcă se ferea de cineva”.

Noi dezvăluiri în cazul lui Costin Mărculescu. Ce spun vecinii

Sabin, vecinul lui Costin Mărculescu, a povestit că actorul nu era deloc în apele lui în ultima perioadă. S-au întâlnit și au vorbit, după înmormântarea Tamarei Buciuceanu. De atunci nu l-a mai văzut pe actor.

ADVERTISEMENT

“Îl știam de câțiva ani, plimbam cățelul împreună. Avea și el un cățel, aveam și eu. Ne salutam, vorbeam. Era un băiat liniștit, dar în ultimul timp era abătut.

Ultima dată când am vorbit mai mult cu el a fost după ce a murit Tamara Bucuceanu””, a povestit vecinul lui Mărculescu pentru Observtor.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu nu a mai ieșit în ultima perioadă din casă. Și prietenii spuneau despre el că era destul de abătut și nu mai era pus pe glume, așa cum era de obicei. Vecinii susțin spusele lor.

“Purta un hanorac și glugă, parcă se ferea de cineva. Ziceai că e zbârlit, că îi e frig, deși era destul de cald. Săracu’, mergea cu hanoracul pe el, gânditor”, a mai spus vecinul Sabin.

ADVERTISEMENT

Soția lui Sabin a sunat la 112

Vecinii au fost alertați de Max, câine lui Mărculescu. Acesta a lătrat zile la rând, motiv pentru care o vecină, soția lui Sabin, a sunat la 112.

“Aseară, am fost sus, am bătut la ușă de câteva ori și nu a răspuns. Lătra cățelul. M-am dus și i-am povestit soției. Și chiar i-am zis: cred că și-a luat viteză, a plecat după Ciobanu. Ea a sunat la 112″, a mai spus vecinul actorului.

ADVERTISEMENT