News

Noi dezvăluiri în cazul lui Dan Cămârzan. De ce stătea cu bunica pe care ar fi omorât-o

08.05.2019 | 15:17
Noi dezvaluiri in cazul lui Dan Camarzan De ce statea cu bunica pe care ar fi omorato
Dan Cămârzan este acuzat că și-ar fi ucis bunica de 92 de ani. Sursa foto:click.ro

Ies la iveală noi detalii în cazul fostului afacerist Dan Cămârzan, a cuzat că și-ar fi ucis cu sânge rece bunica de 92 de ani. Apropiații sunt de-a dreptul șocați, mai ales că nu l-ar fi crezut în stare de săvârșirea unei astfel de fapte.

Dan Cămârzan va fi supus unei expertize psihiatrice

Fostul om de afaceri din Brașov a fost reținut în cursul zilei de marți, petrecând deja o noapte în arestul poliției. Din primele informații reiese că ar fi avut un comportament cât se poate de normal, fără a le crea probleme gardienilor.

Urmează acum ca procurorii să stabilească în cel mai scurt timp data exactă la care va fi supus unei expertize psihiatrice. Bărbatul nu este însă străin de problemele cu legea. Acesta mai are un dosar penal pentru loviri, fosta soție obținând și un ordin de protecție împotriva sa.

Fostul om de afaceri Dan Cămârzan a fost reținut deja de polițiști. Sursa foto:stirileprotv.ro
Fostul om de afaceri Dan Cămârzan a fost reținut deja de polițiști. Sursa foto:stirileprotv.ro

Apropiații sunt șocați de fapta sa. Ce spun procurorii

Prietenii și apropiații lui Dan Cămârzan s-au declarat șocați de acuzațiile care i se aduc omului de afaceri, mai ales că nu le-ar fi trecut prin minte ca bărbatul tăcut, slab și neîngrijit, după cum l-au caracterizat, să comită o astfel de crimă înfiorătoare.

Pe de altă parte, în rechizitoriul întocmit de procurorii care instrumentează această anchetă, se arată că bărbatul și-ar fi atacat bunica din senin. Mama și sora, aflate de asemenea în locuință la momentul respectiv, nu l-au putut îndepărta și s-au văzut nevoite să sune la 112. Un alt amănunt important este faptul că în timpul audierilor, fostul om de afaceri a refuzat să coopereze cu oamenii legii.

Nu a dat niciun fel de declaraţie. Urmează să prelevăm probele biologice să stabilim dacă era sub influenţa vreunei substanţe care să îi afecteze starea psihică” , a explicat procurorul Adrian Aldea, fără a da însă mai multe detalii pe marginea acestui subiect.