News

Noi dezvăluiri în scandalul în care a fost implicată vloggerița Tequila. De la ce a pornit totul. Video

08.06.2020 | 16:44
Noi dezvaluiri in scandalul in care a fost implicata vloggerita Tequila De la ce a pornit totul Video
Noi dezvăluiri în scandalul în care a fost implicată vloggerița Tequila. De la ce a pornit totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Adam, tânăra vloggeriță cunoscută în mediul online ca Tequila, a mărturisit zilele trecute pe canalul ei de Youtube că a fost agresată cu o bară de metal de un dezvoltator imobiliar. Se pare că întregul scandal a fost filmat de o cameră de supraveghere, presupusul agresor având o altă versiune.

Informații noi despre scandalul vloggeriței Tequila de zilele trecute

Tequila și prietenul ei Brandi susțin că au fost bătuți cu o bară de metal, într-un cartier rezidențial din București după ce ar fi parcat mașina chiar la intrarea într-un bloc, pe o rampă destinată persoanelor cu dizabilități. Scandalul dintre vloggeriță și administrator a degenerat, o cameră de supraveghere din zonă filmând întregul moment.

ADVERTISEMENT

Administratorul complexului rezidențial din Chiajna, Romeo Rasdan, a afirmat la Antena 3 că le-a cerut celor doi tineri să mute mașina pentru că ar fi stricat rampa, moment în care tânăra a scos telefonul pentru a filma reacția bărbatului.

Imaginile arată că administratorul complexului, care este și consilier local la Chiajna, a încercat să-i smulgă telefonul, moment în care Tequila a scos un spray iritant-lacrimogen și i-a pulverizat bărbatului un jet direct în față. Filmarea poate fi vizionată AICI!

ADVERTISEMENT

A fost sau nu agresată Tequila de administratorul blocului?

În secunda următoare Tequila și prietenul ei au luat-o la fugă, fiecare în direcții diferite, administratorul intrând în bloc unde a leșinat în birou. Potrivit antena3.ro, bărbatul a declarat că are dovada concretă că nu a agresat-o pe vloggeriță, imaginile vorbind de la sine.

„A parcat pe o proprietate privată, pe o rampă pentru persoane cu dizabilități, distrugându-o. Eu am avut o discuție cu dumneaei, nu am atacat-o, ea mi-a dat cu spray lacrimogen. Am ridicat vocea la dumneaei când a scos telefonul mobil să mă filmeze pe o proprietate privată.

ADVERTISEMENT

Eu nu am atacat pe nimeni! Am lăsat imaginile de pe camerele de supraveghere să vorbească pentru mine. Apoi, eu am dat peste telefonul mobil. Mă bufnește râsul când văd ce s-a scris. După ce mi-a dat cu spray, eu am intrat în biroul meu, unde am căzut.

În imagini se vede clar cum fata fuge pe o stradă din spatele complexului. Nu a atins-o nimeni. A fugit singură. Ce declară dumneai… e treaba ei. Eu am făcut o plângere la Poliție. Înțeleg că și ea a făcut o plângere. Vedem ce se va întâmpla”, a spus presupusul agresor al Tequilei, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Atât vloggerița, cât și administratorul blocului rezidențial au depus plângere la poliție. Se pare că Bianca Adam și-a scos inclusiv certificat medico-legal care arată că a avut o vânătaie de 17 centimetri şi leziuni la mână.

ADVERTISEMENT