Life

Noi disensiuni în familia Pastramă. Florin s-a întors acasă la Brigitte, dar n-a fost bine primit. Ce i-a făcut femeia

12.05.2021 | 12:35
Noi disensiuni in familia Pastrama Florin sa intors acasa la Brigitte dar na fost bine primit Ce ia facut femeia
ADVERTISEMENT

Certurile se țin lanț de soții Florin și Brigitte Pastramă. Bărbatul s-a întors acasă la nevastă, după ce s-a dus câteva zile la mama lui, însă nu a fost atât de bine primit pe cum se aștepta.

Florin și-a făcut bagajele și a plecat din locuința în care stătea cu Brigitte chiar în Săptămâna Patimilor, spunând atunci că absența lui o s-o facă pe soție să își dea seama cât de important este el în viața ei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a reîntors la nevastă, însă nici pe departe bucuria la care acesta se aștepta. Brigitte a avut o discuție foarte serioasă cu Florin și i-a spus că locuința ei nu este gară.

Florin și Brigitte Pastramă, din nou sub același acoperiș. Ce i-a spus bruneta soțului ei când s-a întors acasă

Pentru a se împăca, Brigitte a impus niște condiții clare: vrea un cadou din partea lui Florin. Aceasta i-a spus soțului ei că poate fi din nou cu ea dacă arată că ține la ea cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Florin s-a oferit să îi facă anumite cadouri de împăcare nevestei sale, dar aceasta nu s-a lăsat înduplecată ușor și i-a cerut nici mai mult, nici mai puțin decât o casă în Italia.

„N-ai făcut nimic. Tu doar promiți. Mă lași cu facem totul împreună? Tu vii după 5 zile ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și vrei să mă comport cu tine ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic?

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt așa, poate la voi la țigani așa se obișnuiește. Te rog frumos, de ce ai venit? M-am săturat de tot. Unde ți-ai rezolvat tu problemele de Paște? Cine lucrează de Paște?”, i-a spus Brigitte Pastramă lui Florin în cadrul noului episod al reality-show-ului de la Antena Stars.

O relație cu năbădăi

Bruneta i-a spus lui Florin că nici măcar nu i-a dus dorul, însă Florin a mărturisit că el s-a gândit foarte mult la ea în timp ce era acasă la mama lui.

ADVERTISEMENT

Florin a fost convins de mama lui să se întoarcă acasă, însă Brigitte nu a fost foarte entuziasmată de declarațiile pe care acesta le-a făcut în fața ei, căci nu e prima oară când pleacă de acasă și se întoarce ca și cum totul ar fi normal în căsnicia lor.

 

ADVERTISEMENT