Life

Noi imagini cu Teodora Becali de când a devenit mămică. Unde a fost surprinsă fata lui Gigi Becali

15.10.2020 | 11:46
Noi imagini cu Teodora Becali de cand a devenit mamica Unde a fost surprinsa fata lui Gigi Becali
Noi imagini cu Teodora Becali de când a devenit mămică. Unde a fost surprinsă fata lui Gigi Becali. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Fiica lui Gigi Becali a născut în urmă cu câteva luni și este o mămică împlinită. Teodora Becali are o fetiță sănătoasă pe care a botezat-o recent, iar familia ei trăiește numai clipe de bucurie.

Teodora a fost surprinsă cu cea mică în public pentru prima dată de când a născut. Cele două au fost surprinse în parc, însă nu erau singure, după cum apar în fotografiile realizate de către paparazzi Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Mezina latifundiarului a fost surprinsă în primele ei ipostaze de proaspătă mămică, însoțită de alte două prietene și de copiii acestora.

Teodora Becali, primele ipostaze ca mamă

Fiica lui Gigi Becali

a fost surprinsă imediat ce a ajuns în parc împreună cu o prietenă și cu soția lui Costa Sponte. Cele trei au avut parte de o plimbare prin parc împreună cu cei mici, bucurându-se de vremea bună.

ADVERTISEMENT

Teodora Becali arată foarte bine la doar patru luni după naștere și a ales o ținută simplă care să-i pună în valoare silueta. Tricoul alb și perechea de jeanși i s-au potrivit de minune și i-au pus în evidență formele de invidiat.

Fiica milionarului a povestit alături de prietenele ei, având grijă de copii în tot acest timp. Au stat câteva secunde bune lângă mașină și s-au îndreptat către locul de joacă.

ADVERTISEMENT

Teodora își iubește fiica și nu o poate lăsa din brațe, așa cum se poate vedea în imaginile surprinse de sursa menționată. Prietenele ei o plac la fel de mult pe micuță, iar una dintre chiar a venit să se joace cu ea.

La un moment dat,  Teodora și partenera de viață a lui Costa Sponte s-au oprit din drum doar pentru a se juca cu micuții în brațe. Cealaltă prietenă a ridicat-o în brațe pe cea mică și a făcut-o să râdă, topită fiind de frumusețea ei.

ADVERTISEMENT

După plimbarea relaxantă din parc, cele trei femei au pornit spre casă. Costa a venit să-și ia soția și pe cel mic acasă, iar celelalte s-au dus spre mașină. Teodora nu a putut pleca până nu a pus-o pe micuță pe scaunul din spatele mașinii, asigurându-se că totul este în regulă.

Teodora Becali a născut în iunie și este mai fericită ca oricând. S-a căsătorit în 2019 cu Mihai Mincu, iar acum se bucură de viața de familie alături de micuța lor.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: