Sport

Noi imagini cutremurătoare cu accidentul aviatic în care a murit Kobe Bryant! ”Nu există nicio dovadă a vreunei defecțiuni la apartul de zbor”

08.02.2020 | 10:28
Noi imagini cutremuratoare cu accidentul aviatic in care a murit Kobe Bryant Nu exista nicio dovada a vreunei defectiuni la apartul de zbor
ADVERTISEMENT

Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor din SUA a publicat noi imagini cutremurătoare cu accidentul aviatic în care a murit Kobe Bryant.

Noi imagini cutremurătoare cu accidentul aviatic în care a murit Kobe Bryant

NTSB a dat publicității un raport preliminar și noi imagini cu accidentul aviatic de la Calabasas în care și-au pierdut viața nouă persoane, printre care fostul mare baschetbalist Kobe Brynat și fiica sa de 13 ani, Gianna.

ADVERTISEMENT

”Au fost adunate date importante despre prăbușirea elicopterului și putem spune cu siguranță că nu a existat nicio defecțiune a motoarelor”, se arată în cuminicatul anchetatorilor, conform CNN.

Ultima imagine cu elicopterul în care a murit Kobe Bryant

Un biciclist a poza elicopterul în flăcări

NTSB a publicat o fotografie făcută de o dronă, aceasta fiind ultima imagine cu aeronava înainte de prăbușire. De asemenea, anchetatorii au găsit un martor al tragediei care se afla la plimbare cu bicicleta pe un traseu montan.

ADVERTISEMENT

Martorul a declarat că a auzit elicopterul și l-a văzut ieșind din nori înainte de a se prăbuși peste câteva secunde. Acesta a și făcut o fotografie cu aeronava în flăcări la scurt timp după ce s-a prăbușit.

LeBron James își plânge idolul

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Experţii legişti  au identificat oficial trupul neînsufleţit al fostului baschetbalist.

ADVERTISEMENT

Superstarul echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după moartea lui Kobe Bryant în care a promis să ducă mai departe moștenirea fostei vedete din NBA.

Kobe, comemorat la Staples Center

Soția lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat și ea un mesaj impresionant pe rețelele de socializare la câteva zile după ce și-a pierdut soțul și una dintre fiice în tragedia aviatică.

ADVERTISEMENT

Au fost momente emoționante în Staples Center la primul meci disputat de Los Angeles Lakers pe teren propriu după dispariția lui Kobe Bryant. Cu 25 de minute înainte de startul confruntării cu Portland Trail Blazers, artiști precum Usher, Boyz II Men, violonistul Ben Hong, Charlie Puth și Wiz Khalifa l-au comemorat pe Kobe.

ADVERTISEMENT