Sport

Noi imagini din infernul de pe Arena Națională. Un suporter CSA Steaua l-a atacat pe un jandarm cu spray paralizant. Video

Fanii CSA Steaua au făcut prăpăd pe Național Arena la meciul cu Dinamo. Au apărut imagini noi cu ultrașii scăpați de sub control.
12.09.2022 | 19:10
Noi imagini din infernul de pe Arena Nationala Un suporter CSA Steaua la atacat pe un jandarm cu spray paralizant Video
Noi imagini din infernul de pe Arena Națională. Un suporter CSA Steaua l-a atacat pe un jandarm cu spray paralizant. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

A fost spectacol în peluze la cel mai tare meci al etapei a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Galeria lui Dinamo și cea a lui CSA Steaua au făcut show ca în vremurile bune, dar, din păcate, acesta a fost umbrit de incidentele de la pauză. Pe internet circulă imagini noi de la conflinctul „militarilor” cu jandarmii.

Un jandarm a fost atacat de un suporter cu spray paralizant la Dinamo – CSA Steaua

Ultrașii din Peluza Sud au purtat un adevărat război cu forțele de ordine la pauza meciului dintre Dinamo și CSA Steaua. Fanii echipei lui Daniel Oprița i-au atacat cu tot ce au putut pe jandarmi. Din peluză au fost rupte scaune care au zburat către oamenii legii, aceștia trebuind să se apere inclusiv de extintoare.

ADVERTISEMENT

Mai nou, într-o postare devenită virală pe platforma TikTok, se vede cum un ultras îl atacă pe un jandarm cu spray paralizant. Cel puțin ciudat modul în care a reușit acel suporter să intre în stadion cu un astfel de obiect, având vedere că cei care ar trebui să folosească arme de genul sunt forțele de ordine, nicidecum spectatorii.

Ultrașii CSA Steaua, mesaj războinic pentru fanii FCSB

Pagubele produse de fanii CSA Steaua la derby-ul cu Dinamo o afectează inclusiv pe FCSB. Național Arena este „casa” roș-albaștrilor, care se pregătesc să primească vizita lui Anderlecht pe cel mai mare stadion din țară.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României joacă împotriva belgienilor, joi, de la ora 22:00, în etapa a 2-a din Grupa B a UEFA Europa Conference League. Acest lucru n-a fost uitat nici de „militari”, care le-au transmis mesaje jignitoare rivalilor din Berceni.

Potrivit imaginilor publicate de prosport.ro, se vede foarte clar starea în care ultrașii de la CSA Steaua au lăsat peluza în care au stat la duelul cu Dinamo. De acolo lipsește un număr importante de scaune, unele dintre acestea fiind încă prezente la locul lor, dar distruse.

ADVERTISEMENT

Dezastru este și între inele, acolo unde au fost rupte ușile de la toalete, tot pentru a fi folosite pe post de arme contra Jandarmeriei.

Actele de vandalism au fost taxate de către autorități. Forțele de ordine au anunțat că s-au dat 21 de amenzi în valoare de 86.750 de lei.

ADVERTISEMENT

„În urma încălcărilor cadrului legal în vigoare, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 86.750 lei, după cum urmează: – 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare; – 9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare;

  • 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare;
  • 9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare;
  • Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru șase fapte de natură penală, cinci dintre acestea prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare și una prevăzută de Codul Penal – Ultraj”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.
ADVERTISEMENT