News

Noi imagini revoltătoare în România. Adolescentă de 16 ani, bătută de o fată de 13 ani. Video

08.09.2020 | 12:35
Noi imagini revoltatoare in Romania Adolescenta de 16 ani batuta de o fata de 13 ani Video
Noi imagini revoltătoare în România. Adolescentă de 16 ani, bătută de o fată de 13 ani. Sursa foto: captură Facebook
ADVERTISEMENT

La doar două zile după cazul șocant al fetei de 13 ani bătută la Târgu Jiu, în online au apărut imagini cu o altă adolescentă, de 16 ani, bătută de o fată de 13 ani, de această dată la Deva.

La începutul acestei săptămâni, polițiștii din acest oraș s-au sesizat din oficiu după ce mai multe imagini fata de 16 ani care este lovită de o alta de 13 ani, în faţa mai multor adolescenți, au circulat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Acest nou caz revoltător din România s-ar fi petrecut în luna august, iar părinții celor implicate în incident vor fi audiați în zilele care urmează.

Imagini revoltătoare la Deva: adolescentă de 16 ani, bătută de o fată de 13 ani

Violența dintre tinerii din România s-a intensificat în ultimele zile. După cazul de la Târgu Jiu, acolo unde o fată de 13 ani a fost lovită cu o violență cruntă de alte tinere, un nou caz face înconjurul presei și al spațiului virtual din țară.

ADVERTISEMENT

O fată de 16 ani din municipiul Deva fost bătută în public de o altă fată, de numai 13 ani. Atenție: imaginile au un puternic impact emoțional.

În filmarea postată pe rețeaua de socializare se vede cum victima stă în genunchi în faţa celeilalte, care începe la un moment dat să o lovească și cu palmele, şi cu picioarele. Apoi o trage de păr. La scurt timp după ce au apărut imaginile pe internet, poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă.

ADVERTISEMENT

”În urma unei postări pe o rețea de socializare a unui mesaj și a unei filmări, polițiștii Biroului de investigații criminale din cadrul poliției municipiului Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în prezența mai multor martori, respectiv adolescenți, o minoră în varsă de 16 ani a fost agresată de către o alta de 13 ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a spus la Digi24 Carla Strujan, agent şef în cadrul IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Deva, un oraș liniștit unde lumea relativ duce o viața cât de cât decenta, cu mici scântei acum înainte de alegeri, se trezește o mică smardoaica sa facă ea legea pe zona! Nu se poate atâta nesimțire și nepăsare din partea celorlalți care doar au filmat fără să intervină (“prieteni” 🐍). Trebuie oprit acest bulling ce e din ce în ce tot mai mare și ajunge la un nivel foarte ridicat, nu cred ca, asa ați fost învățați acasă de către părinții voștrii, atât sper, și sincer lucrurile acestea nu trebuie lăsate la voia întâmplării . Poliția in momentul de fata chiar ar trebuii sa se autosesizeze și sa își facă datoria. As aprecia sa distribuiti acest video dacă domnișoara a vrut sa fie vedeta și șmecheră sa fie atunci 😉 Politia Romana ProTV Antena1

Posted by Lucian Butaș on Sunday, September 6, 2020

Când s-a petrecut incidentul și ce măsuri anunță poliția

După o serie de cercetări, agenții de la Poliția Hunedoara au constatat faptul că violențele din Deva s-au petrecut recent, în august. Părinții fetelor implicate vor fi audiați.

”Acest incident s-a întâmplat de raza municipiului Deva, a fost identificat și locul respectiv, în luna august. În cauză se fac cercetări pentru toate persoanele implicate. Părinții vor fi audiați, cu siguranță, în stabilirea tuturor cauzelor și pentru a se lua măsurile, dacă este cazul, și împotriva acestora”, a adăugat agentul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: