News

Noi imagini șoc. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut minute în șir. Reghe l-a atacat violent și pe finul soției

Camerele de supraveghere din Snagov au surprins, din alt unghi, bătaia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Antrenorul este dezlănţuit şi se răfuieşte cu toată lumea
28.09.2022 | 08:48
Noi imagini soc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sau batut minute in sir Reghe la atacat violent si pe finul sotiei
Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Sursa foto: Realitatea Plus / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au apărut noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Acestea au fost surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc conflictul.

Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Vineri seara, la Snagov, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost actorii unui incident șocant. Cei doi s-au luat la bătaie în fața imobilului pe care impresara îl deține în localitate.

ADVERTISEMENT

La nicio zi distanță, FANATIK v-a prezentat imagini cu bătaia în plină stradă dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf.

Se observă în filmare cum cei doi se lovesc reciproc. Antrenorul lui Neftci Baku a tras-o de păr şi a lovit-o, în repetate rânduri. Aceasta nu a stat pe gânduri și a ripostat cu un pumn.

ADVERTISEMENT

Marți seara, în spațiul public au apărut imagini noi de la această altercație. Publicate pe site-ul Realitatea.net, acestea arată că bătaia acestora continuă și după cadrele surprinse de finul Anamariei.

Reghe l-a atacat violent și pe finul soției

Se vede în noua filmare, surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, cum Reghecampf o trântește pe Anamaria Prodan la pământ.

ADVERTISEMENT

Apoi, tehnicianul se îndreaptă spre mașină pentru a-l lovi pe șoferul impresarei, care înregistra totul cu telefonul mobil.

Reghe nu-și duce la final atacul și revine la bătaia cu soția sa. Conform sursei citate, toate aceste momente au avut loc sub privirile șoferului lui Laurențiu Reghecampf, care se uita pasiv, fără sa intervină.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghecampf că l-a agresat fizic și pe finul ei, aflat la volan.

”I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, a fost declarația dată sâmbătă de Anamaria Prodan, după momentul conflictului.

La rândul său, șoferul Aneimaria Prodan a spus că, bazâdu-se pe aceste noi imagini, va merge în justiție pentru a-și face dreptate.

”Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul, iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție.

Am să-mi fac dreptate pentru că dacă toleram așa ceva vom ajunge rușinea Europei”, a spus acesta, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT