Premier League

Noi imagini video cu prăbușirea elicopterului! Filmare făcută de pe stadionul lui Leicester

31.10.2018 | 11:31
Noi imagini video cu prabusirea elicopterului Filmare facuta de pe stadionul lui Leicester

Au apărut noi imagini video cu prăbușirea elicopterului în care se afla proprietarul clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha. Omul de afaceri thailandez și alte patru persoane au murit sâmbătă seară la puțin timp după meciul cu West Ham United, din etapa a zecea din Premier League.

Primele imagini video surprinse de o cameră de supraveghere au fost publicate de presa din Marea Britanie la două zile după incident. Tragicul accident aviatic a întristat toată lumea fotbalului englez, meciul lui Leicester City cu Southampton din optimile de finală ale Carbao Cup, care trebuia să aibă loc marți, fiind amânat.

Noi imagini video cu prăbușirea elicopterului

Cotidianul Marca a publicat miercuri noi imagini video cu prăbușirea elicopterului care a dus la moartea lui Vichai Srivaddhanaprabha. Filmarea este făcută chiar de pe gazonul stadionului King Power din Leicester. În imagini se observă cum elicopterul pleacă de pe teren, se ridică la o altitudine de 200 de metri, iar apoi cade extrem de repede în apropierea arenei. De asemenea, pe filmare se observă cum oamenii aflați în interiorul arenei încep să fugă din stadion îndreptându-se spre locul unde a avut loc prăbușirea.

Momentul în care elicopterul în care se afla proprietarul clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, decolează de pe stadionul King Power
Momentul în care elicopterul în care se afla proprietarul clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, decolează de pe stadionul King Power

Proprietarul clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, a fost comemorat în fața stadionului King Power de jucători, staf, dar și de suporterii ”vulpilor”. Unul dintre cei mai afectați fotbaliști a fost portarul danez Kasper Schmeichel, care a izbucnit în plând la sosirea la arenă. În onoarea omului de afaceri thailandez, conducătorii clubului Leicester City se gândesc să schimbe numele arenei în Khun Vichai și să ridice o statuie în fața stadionului care să-l reprezinte pe Vichai Srivaddhanaprabha.