Noi incidente în Turcia. O maşină-capcană a explodat în sud-estul ţării

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 19:53
Noi incidente în Turcia. O maşină-capcană a explodat în sud-estul ţării

Numeroase persoane au fost rănite, luni, după ce un vehicul-capcană a lovit un microbuz care transporta poliţişti, în sud-estul Turciei, în ceea ce pare a fi un atac al organizaţiei insurgente Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), informează postul Haberturk.

Atacul a avut loc în jurul orei 17.30 (17.30, ora României) pe un drum expres din provincia Bingol, în sud-estul Turciei, potrivit observator.tv.

Cel puţin zece agenţi de poliţie au fost răniţi în atentatul atribuit mişcării separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

Conflictul dintre serviciile de securitate turce şi mişcarea separatistă PKK a izbucnit în sud-estul Turciei în anul 1984, soldându-se cu peste 40.000 de morţi.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×