Life

Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte marele actor la două zile după operație

Au apărut noi informații privind starea de sănătate a lui Florin Piersic. Marele actor a fost operat acum două zile. Anunțul medicilor.
11.05.2024 | 13:31
Noi informatii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic Cum se simte marele actor la doua zile dupa operatie
Au apărut noi informații despre starea lui Florin Piersic. Ce au transmis medicii. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Au apărut noi informații în legătură cu starea de sănătate a lui Florin Piersic. Actorul a fost operat la genunchi în urmă cu două zile. Ce anunț au făcut medicii de la Spitalul Foișor?

Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, la două zile de când a fost operat. Cum se simte marele actor

În cursul zilei de joi, Florin Piersic a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, la Spitalul Foișor din Capitală. Medicii i-au montat marelui actor o proteză cu antibiotic pentru a putea lupta cu infecția din organism.

ADVERTISEMENT

Vineri, cadrele medicale au spus că actorul începe deja să se simtă mai bine și că starea sa este una destul de bună. Mai mult, medicii s-au declarat chiar “optimiști” în legătură cu situația acestuia.

Sâmbătă dimineața, au apărut și alte informații în legătură cu maestrul. Se pare că Florin Piersic se simte chiar mai bine decât în ziua precedentă. În plus, acesta a început deja să facă primele mișcări.

ADVERTISEMENT

De luni, îndrăgitul actor va începe procesul de recuperare, care va fi unul destul de îndelungat. Din moment ce a suferit o operație la un genunchi, Florin Piersic va avea nevoie de timp pentru a se putea deplasa pe cont propriu.

Medicii spun că starea sa generală, însă, este îmbunătățită în urma operației pe care a suferit-o în urmă cu două zile, potrivit antena3.ro. De asemenea, sâmbătă dimineață a fost evaluat din nou, iar veștile sunt bune.

ADVERTISEMENT

“Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 11.05.2024, arată o îmbunătăţire a valorilor/indicatorilor biologici şi o ameliorare a stării generale.

A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni”, se transmite în comunicatul transmis de Spitalul Foișor, semnat de As. Univ. Dr. Şerban Dragosloveanu, notează stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Medicii sunt optimiști în legătură cu starea marelui actor

Medicii au mai transmis sunt optimiști și spun că starea sa este “ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă”. Tratamentul a început să-și facă efectul la puțin timp după intervenția chirurgicală.

Actorul este conștient și stabilizat. Vineri, la doar o zi după operație, acesta deja se alimenta și bea singur lichide, semn că starea s-a îmbunătățit într-un timp destul de scurt.

Este important de menționat, însă, că pericolul nu a trecut, având în vedere vârsta înaintată și celelalte afecțiuni ale actorului. Ministurl Sănătății, Alexandru Rafila, a făcut câteva precizări despre problemele lui Florin Piersic.

“Am şi eu informări periodice. Cel puţin ultima, pe care am avut-o dimineaţă devreme, era favorabilă. Evoluţia este favorabilă, parametrii biologici s-au îmbunătăţit şi, aşa cum aţi aflat din comunicatul de presă emis ieri de către Spitalul de Ortopedie Foişor, el este autonom, se alimentează singur, bea lichide, vorbeşte, deci starea este în ameliorare.

Sigur că aşteptăm să treacă această perioadă critică după o intervenţie operatorie complexă cum a avut dânsul şi ulterior să poată fi tratată până la finalitate infecţia aceasta sistemică pentru care a venit în Bucureşti.

Este evoluţia unei persoane cu vârsta de 88 de ani, cu alte afecţiuni. Nu poţi să spui niciodată că lucrurile sunt fără vreun fel de pericole. Trebuie să sperăm.

Dânsul are o abordare pozitivă, este optimist şi cred că lucrul ăsta este important în economia managementului acestui caz care a stârnit interesul firesc a marii majorităţi a cetăţenilor din România”, a spus ministrul.

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Fenomen spectaculos şi extrem de rar la Arad: Cerul s-a colorat cu fulgere...
Fenomen spectaculos şi extrem de rar la Arad: Cerul s-a colorat cu fulgere roz
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
RUSIA AMENINȚĂ DIRECT ROMÂNIA! Avertisment grav de la Moscova
RUSIA AMENINȚĂ DIRECT ROMÂNIA! Avertisment grav de la Moscova
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat...
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat ultimele ore din viața maestrului
CRBL a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a divorțat de...
CRBL a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a divorțat de marea sa iubire
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Trei zodii protejate de Dumnezeu după Luna Plină din mai 2024. Noroc, bani,...
Trei zodii protejate de Dumnezeu după Luna Plină din mai 2024. Noroc, bani, călătorii și o nouă iubire pentru acești nativi