Life

Noi informații despre starea de sănătate a Nikitei de România, după ce a ajuns în comă la spital, în Spania. Cum se simte Mihaela Ispas

FANATIK are cele mai noi informații despre starea de sănătate a Mihaelei Ispas, cunoscută de publicul larg sub pseudonimul Nikita de România. Cum se simte aceasta?
06.08.2022 | 09:50
Noi informatii despre starea de sanatate a Nikitei de Romania dupa ce a ajuns in coma la spital in Spania Cum se simte Mihaela Ispas
Nikita de România e într-o stare mai bună. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nikita a ajuns în ultimele zile în stare gravă la spital, în comă, după ce ar fi suferit un infarct. Fata cea mare a vedetei a preluat pagina de Facebook a mamei sale unde a lansat un apel la prietenii și urmăritorii ei să se roage pentru starea de sănătate… Una care nu era tocmai bună acum câteva zile.

Nikita se simte mai bine și urmează să fie externată luni

Ei bine, potrivit informațiilor obținute de FANATIK, celebra fată de cartier se simte mai bine. Ar urma să fie externată luni din Spitalul Regional Universitar din Malaga, acolo unde a ajuns pe mâinile doctorilor de curând.

ADVERTISEMENT

Nikita își vede fetele, pe Cristina (13) și Vanessa (7 ani) aproape în fiecare zi. Acestea merg să o viziteze la spital. Mihaela Ispas, stabilită de peste 15 ani în Spania, abia așteaptă să iasă din spital și să își reia viața în piept, așa cum s-a obișnuit de fiecare dată după câte o cumpănă destul de serioasă.

În tot acest timp, de fetele Nikitei de România au avut grijă iubitul fostei vedete de la OTV, dar și o bună prietenă de-ale blondei.

ADVERTISEMENT

Nikita a cochetat la un moment dat și cu muzica. Se întâmpla pe vremea Poveștirilor adevărate de la Acasă TV. Acum, ea are noi planuri destul de mari după externare. Aceasta urma, încă dinainte să ajungă la spital, să își lanseze propria carte, „Singură pe lume”. Lansarea va avea loc în Spania, iar prețul cărții e stabilit la 20 de euro.

Acesta e spitalul unde a ajuns Nikita în urmă cu câteva zile, în Malaga, Spania

Mihaela Ispas urmează să revină în țară, în luna septembrie

FANATIK a mai aflat că Mihaela Ispas intenționează să revină în România. Evident, va ajunge în țară după ce se va recupera în urma spitalizării, însă doar în vizită.

ADVERTISEMENT

Mihaela Ispas a devenit cunoscută în urmă cu peste 20 de ani. Postul de televiziune care a făcut-o celebră a fost PRO TV. Mihaela Ispas participa la gale de luptă televizate.

Una dintre cele mai cunoscute adversare din ring, dar și din afara ringului, a fost o tânără cunoscută sub numele Savarina.

ADVERTISEMENT

După perioada „Stetelor verzi” de la PRO TV, Nikita era des invitată în show-urile de la Acasă TV, OTV și Antena 1. La aceste televiziuni a vorbit despre viața ei, dar a comentat și viețile celebrităților la modă în acea perioadă.

ADVERTISEMENT