News
notix pixel id

Noi ipoteze în cazul asasinatului de la Arad. De ce ar fi fost ucis, de fapt, omul de afaceri

Apar ipoteze noi în cazul asasinării omului de afaceri din Arad
03.06.2021 | 14:47
Noi ipoteze în cazul asasinatului de la Arad. De ce ar fi fost ucis, de fapt, omul de afaceri
Noi ipoteze în cazul asasinatului de la Arad. De ce ar fi fost ucis, de fapt, omul de afaceri. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anchetatorii încearcă în continuare să afle motivul care a stat în spatele asasinării omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan. Au fost audiați mai mulți martori, unii dintre aceștia chiar de mai multe ori.

A fost lansată și o nouă ipoteză. Un prieten apropiat al lui Ioan Crișan spune că omul de afaceri ar fi fost omorât din cauza unui proiect imobiliar.

Noi ipoteze în cazul asasinatului de la Arad

Au trecut șase zile de când omul de afaceri a murit, dar deocamdată nu există niciun suspect principal în acest caz. S-a descoperit însă faptul că de mai bine de o lună camerele de supraveghere din zonă nu funcționau.

ADVERTISEMENT

Potrivit Realitatea Plus, un prieten al lui Ioan Crișan ar fi spus că miza ar fi o stațiune. Apropiatul omului de afaceri a povestit că de mai bine de 10 ani existau persoane care făceau presiuni pentru a-i prelua afacerile.

Aceștia ar fi dorit ca pe locul unde era amplasată ferma piscicolă a lui Crișan să construiască o stațiune turistică asemănătoare cu Băile Felix. Ternul unde este ferma de pește ar fi foarte important într-un astfel de proiect, pentru că pe el este un puț cu apă geotermală.

ADVERTISEMENT

Valoarea estimativă a acestuia este de 1,5 – 3 milioane de euro.

Cei care doreau terenul ar fi reușit să-l convingă pe Crișan să ia mai multe credite de la bănci. Prietenul omului de afaceri susține că acesta a fost păcălit. Creditele nu ar fi fost rentabile și se urmărea falimentarea afacerii lui Ioan Crișan.

Anchetatorii caută în continuare probe

În cursul zilei de miercuri, anchetatorii au mers să adune alte probe din două locații. La hala din satul Iratoșu și la casa familiei. Mașina lui Ioan Crișan a fost parcată la ferma cu zece zile înainte de asasinat.

ADVERTISEMENT

De asemenea se verifică și toate societățile din România care comercializează explozibili.

“Am dispus verificarea tuturor societăților care comercializează produse de acest gen (explozibili – n.r.) la nivel național.

Cu siguranță, de aici ne va rezulta și o imagine a ceea ce înseamnă această piață în România”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, în urmă cu o zi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri