News

Noi oase descoperite la “Casa Groazei” din Caracal! Ce vor face anchetatorii

28.08.2019 | 10:50
Noi oase descoperite la Casa Groazei din Caracal Ce vor face anchetatorii

Noi oase au fost descoperite la casa groazei din Caracal, cea a suspectului de crime Gheorghe Dincă. După mai bine de o lună, anchetatorii au reușit să afle ce ascundeau gropile betonate din curtea fostului mecanic auto. Potrivit procurorilor criminaliști care efectuează și acum cercetări la fața locului, mai multe oase au fost descoperite în curtea lui Dincă.

Oase descoperite în gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Respectivele gropi, precum și pereții casei, au fost atent investigate cu ajutorul unui scanner. În cele din urmă, în câteva dintre gropile din curtea monstrului din Caracal s-au descoperit oase noi, care urmează a fi expertizate antropologic pentru a afla cui aparțin. Se bănuiește că Dincă avea mai mult de două victime și că activitatea sa infracțională datează de zeci de ani de zile.

Tot ce se știe în legătură cu noile descoperiri de la casa groazei este că acele oase erau bine îngropate, însă nu se știe cu exactitate dacă sunt de natură umană sau animală. În ultimele zile se vorbește tot mai des despre posibilitatea ca Dincă să nu le fi ucis doar pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, ci să fi avut și o a treia victimă.

Caracal, casa lui Dincă
Cercetările continuă și acum la casa lui Dincă. Sursa foto: libertatea.ro

Cumpănașu, atac la adresa lui Felix Bănilă

Ancheta este în continuare una plină de sincope și de contradicții. Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a făcut recent acuzații destul de grave la adresa șefului DIICOT central, Felix Bănilă. „În cazul Alexandrei nu a dat nicio explicație. Doar a reamintit acel raport intermediar al INML. Care sunt elemente de probă care dovedesc că Alexandra a decedat? Din punctul meu de vedere să vii să arunci o asemenea aberație atâta timp cât nu ai tabloul complet, este una dintre cele mai grave abateri pe care le putea face șeful DIICOT. Ar fi trebuit să se abțină în a face predicții”, a declarat Cumpănașu la Antena 3.