News

Noi probe în cazul crimelor din Caracal. Descoperire înfiorătoare la casa lui Gheorghe Dincă

10.08.2019 | 21:06
Noi probe in cazul crimelor din Caracal Descoperire infioratoare la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au descoperit noi probe în cazul crimelor din Caracal! Mai multe haine cu pete de sânge au fost găsite în urma ultimelor percheziţii făcute în locuinţa lui Gheorghe Dincă, potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de Mediafax.

Au fost găsite haine cu urme de sânge în casa lui Gheorghe Dincă

La fiecare descindere în casa groazei, anchetatorii găsesc noi noi indicii. De această dată, procurorii se pare că au găsit haine pătate cu ceea ce pare a fi sânge, însă pentru analize complete, toate probele noi adunate vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală.

„Sângele poate aparţine unei victime, poate aparţine lui Dincă, poate aparţine soţiei. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au spus sursele citate. Tot de la Institutul de Medicină Legală se așteaptă și rezultatele expertizei antropologice asupra rămășițelor găsite într-o pădurea aflată la 10 kilometri depărtare de Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori.

Au fost găsite haine cu urme de sânge în casa lui Gheorghe Dincă
Au fost găsite haine cu urme de sânge în casa lui Gheorghe Dincă

Se așteaptă rezultatul rămășițelor găsite în pădurea de lângă Caracal

Acesta le-ar fi spus că este ”fata din mai”, însă Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie. Familia fetei spune că nu sunt rămășițele Luizei, însă încă se așteaptă un răspuns oficial din partea INML, care trebuie să trimită rezultatul analizelor către DIICOT.

Despre cealaltă victimă a lui Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, Institutul de Medicină Legală s-a pronunțat în mod oficial. Rămășițele umane găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă aparțin fetei în proporție de 99,99%. Familia Alexandrei refuză să creadă că acele rămășițe aparțin fiicei lor, așa că au anunțat deja că vor o contraexpertiză făcută în străinătate.

Demersul familiei Alexandrei Măceșanu se pare că întâmpină însă probleme. Se pare că astfel de cercetare științifică ar putea fi făcută doar după trimiterea în judecată a dosarului și doar dacă magistrații vor accepta propunerea familiei.