News

Noi probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea, după ce s-a vindecat de Covid. Investigații pe banii ANP-ului

11.01.2021 | 20:50
Noi probleme de sanatate pentru Liviu Dragnea dupa ce sa vindecat de Covid Investigatii pe banii ANPului
ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate nu îi dau pace lui Liviu Dragnea în spatele gratiilor. Nici nu s-a vindecat bine de coronavirus, că este măcinat de dureri îngrozitoare la coloană și are nevoie de investigații amănunțite.

Potrivit Știripesurse.ro, fostul lider al Partidului Social Democrat s-a prezentat luni seară la o clinică medicală din Capitală pentru efectuarea unui RMN, costurile urmând să fie acoperite de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

ADVERTISEMENT

Încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani și șase luni dictată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, acesta va putea, potrivit legii, să solicite eliberarea condiționată abia în toamna anului curent, dacă și-a îndeplinit integral obligațiile civile și dacă instanța consideră că se poate reintegra în societate.

Liviu Dragnea are noi probleme de sănătate după ce s-a vindecat de Covid. Costurile investigațiilor sunt suportate de ANP

Am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de Covid, dar are dureri mari la coloană.

ADVERTISEMENT

L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt”, anunța deunăzi Codrin Ștefănescu, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

De asemenea, acesta îi asigura pe simpatizanți că va declanșa alături de Liviu Dragnea operațiunea de recuperare a PSD-ului „din mâna academiștilor SRI”. Așteaptă doar ca acesta să fie eliberat din închisoare.

ADVERTISEMENT

Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI!

Și că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le așteaptă de la noi. Că vom deveni din partid-moluscă și predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoși!

ADVERTISEMENT

Iar Liviu Dragnea când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”, a transmis fostul secretar general al social-democraților.

ADVERTISEMENT