Fotbal intern

Noi probleme la CFR Cluj! Fotbaliştii străini nu acceptă condiţia pusă de oficialii din Gruia

01.06.2020 | 12:08
Noi probleme la CFR Cluj Fotbalistii straini nu accepta conditia pusa de oficialii din Gruia
ADVERTISEMENT

Liga 1 va reîncepe în weekend-ul 13-14 iunie, însă situaţia de la CFR Cluj este una explozivă. Aşa cum FANATIK a anunţat la mijlocul lunii mai, oficialii clubului din Gruia le-au propus fotbaliştilor ca salariul pe luna mai să fie plătit în şapte tranşe.

Noi probleme la CFR Cluj. Fotbaliştii străini nu vor să accepte ratele

FANATIK anunţa că jucătorilor lui CFR Cluj le-a fost propusă o variantă inedită pentru a primi salariul pe luna mai: 7 rate până la finalul anului. Fotbaliştii lui Dan Petrescu urmau să primească leafa pe durata a şapte luni, în perioada iunie-decembrie 2020. În plus, salariul de pe luna aprilie urma să fie primit doar dacă echipa reuşea să se califice în grupele cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Jucătorii români din lotul lui CFR Cluj au acceptat varianta, însă gsp.ro anunţă că grupul străinilor nu este de acord cu varianta conducătorilor. Singurele excepţii sunt Mario Camora şi Mike Cestor.

Damjan Djokovic nu a acceptat planul lui CFR Cluj şi chiar a notificat clubul pentru datorii. Campioana României avea restanţe la fotbalistul croat de mai mult de 60 de zile. Oficialii clubului au negociat cu mijlocaşul un nou plan, care exclude condiţia calificării în grupe pentru primirea banilor.

ADVERTISEMENT

Restanţele financiare au produs ruptura între Dan Petrescu şi Alin Minteuan

Alin Minteuan nu a acceptat amânarea restanţelor financiare care proveneau din prima parte a campionatului. Secundul lui Dan Petrescu a povestit pentru FANATIK cum oficialii clubului l-au şantajat pentru semnarea prelungirii contractului.

“Eu nici măcar nu am sunat să-mi cer banii care mi se cuvin. Iar marți, 28 aprilie, am fost contactat telefonic, nici măcar chemat să discutăm față în față, cum e normal, pentru că oricum am fi păstrat distanța de doi metri, ca să și glumim… Aici e vorba de lipsă de respect! Mie îmi expiră contractul pe 30 iunie 2020.

ADVERTISEMENT

Mi s-a transmis că vor să mi-l prelungească, dar să fiu de acord cu o nouă dată pentru plata primelor, anume 31 decembrie 2020! Ăsta e șantaj, sincer acum! Adică îmi prelungești contractul dacă iar renunț la bani.

Stabilim deci alte termene, eu nu-mi văd banii munciți, dar ne acoperim de hârtii ca să facem focul noaptea… Normal că nu am mai fost de acord.

ADVERTISEMENT

Dar ăștia sunt actualii conducători de la CFR Cluj, care îl atacă pe Alin Minteuan. Unde au fost cei care spun lucrul acesta cînd Minteuan antrena pe 1500 de lei două grupe de juniori în același timp?”, a declarat Alin Minteuan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT