Sport

Noi probleme la FCSB! Cât de gravă este accidentarea lui Ovidiu Popescu. Exclusiv

17.05.2021 | 14:00
Noi probleme la FCSB Cat de grava este accidentarea lui Ovidiu Popescu Exclusiv
Noi probleme la FCSB! Cât de gravă este accidentarea lui Ovidiu Popescu (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Continuă problemele cu accidentările la FCSB, iar Ovidiu Popescu a ieşit de pe teren în startul reprizei secunde din meciul cu Sepsi.

FANATIK a aflat care este situaţia lui Ovidiu Popescu, jucător care a fost scos de pe teren în minutul 46 al meciului Sepsi – FCSB 2-2. Fotbalistul de 27 de ani a fost înlocuit cu Ovidiu Perianu, după ce a acuzat probleme la coapsă.

ADVERTISEMENT

Cât de gravă este accidentarea lui Ovidiu Popescu: a acuzat dureri după Sepsi – FCSB 2-2

Din informaţiile FANATIK, Ovidiu Popescu a acuzat dureri destul de mari la coapsa piciorului stâng după terminarea meciului Sepsi – FCSB 2-2 şi va fi nevoit să efectueze un RMN, astfel că ar putea să lipsească în meciul cu U Craiova.

FANATIK a aflat că Ovidiu Popescu a forţat după primele semne de probleme la coapsă, apărute la mijlocul primei reprize. La 50 de secunde de la startul celei de-a doua reprize, fotbalistul de 27 de ani a făcut semne că nu mai poate continua.

ADVERTISEMENT

La o pasă înapoi spre Cătălin Straton, Ovidiu Popescu a făcut o mişcare nefirească şi s-a oprit din alergat. După intervenţia staff-ului medical, mijlocaşul defensiv a ieşit de pe teren cu ajutorul unuia dintre doctori.

“Sunt probleme mai vechi care au recidivat și aici mă refer la Ovidiu Popescu. Toate aceste probleme ne-au dat planurile peste cap”, a spus Toni Petrea la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

FCSB are infirmeria plină pe final de sezon

FCSB a fost lovită de un adevărat val de accidentări, iar infirmeria clubului este plină pe final de sezon. De departe, situaţia cea mai dificilă o are Ionuţ Panţîru, operat în Italia după ce s-a accidentat în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe din turul play-off-ului.

În cazul fundaşului stânga, verdictul medicilor a fost unul crunt, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Panţîru a suferit o ruptură a cartilajului de la rotula genunchiului drept şi ar urma să stea pe tuşă între 6 şi 9 luni. Fotbalistul a fost accidentat involuntar de Adrian Şut, care a ajuns, la rândul lui, pe masa de operaţie.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat că Adrian Şut va trebui să stea două luni departe de antrenamente, după ce a fost operat la clinica “Villa Stuart”. În aceste condiţii, mijlocaşul central ar urma să se întoarcă la antrenamente abia în luna august.

Andrei Miron este un alt fotbalist care nu va mai reveni pe teren în acest sezon, după ce s-a rupt în derby-ul cu CFR Cluj. Fundaşul central trebuie să stea patru săptămâni pe tuşă. Tot în defensivă, Gigi Becali a anunţat că Risto Radunovic s-a accidentat după Sepsi – FCSB 2-2.

Singura veste bună pentru Toni Petrea: Florinel Coman a început alergările uşoare

Prima mare lovitură primită de Toni Petrea a venit la finalul lunii martie, când Florinel Coman s-a accidentat în meciul România – Macedonia de Nord 3-2. Mijlocaşul ofensiv a suferit o ruptură musculară în primele zece minute ale partidei din preliminariile CM 2022.

FANATIK a anunţat în exclusvitate că Florinel Coman a început săptămâna trecută alergările uşoare, însă şansele ca el să revină pe teren în finalul play-off-ului sunt minime, mai ales în condiţiile în care meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului ar putea să conteze doar pentru palmares.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT