Fotbal international

Noi probleme la Real Madrid! Isco a refuzat banderola de căpitan în umilința cu CSKA Moscova. Reacția lui Marcelo

13.12.2018 | 17:27
Noi probleme la Real Madrid Isco a refuzat banderola de capitan in umilinta cu CSKA Moscova Reactia lui Marcelo

Isco îi creează probleme lui Santiago Solari la Real Madrid! Mijlocașul de 26 de ani a refuzat să preia banderola de căpitan în momentul în care Marcelo a fost schimbat în partida pe care “galacticii” au pierdut-o cu 0-3 pe teren propriu în fața celor de la CSKA Moscova, în ultima rundă din grupele Champions League. A fost cea mai umilitoare înfrângere a Realului pe Santiago Bernabeu în istoria cupelor europene.

Solari a trimis în teren o echipă cu multe rezerve, meciul împotriva rușilor fiind unul fără miză pentru formația pe care o antrenează. Gareth Bale s-a accidentat în repriza secundă, iar madrilenii au părut debusolați și au primit 3 goluri de la CSKA fără să marcheze vreunul. Fanii Realului nu au fost atât de nemulțumiți de prestația echipei cât de atitudinea arătată de Isco în teren pe durata întregii pardite. Spaniolul nu și-a găsit ritmul și a făcut câteva greșeli care au atras criticile spectatorilor prezenți pe stadion.

Isco a refuzat banderola de căpitan în partida Real Madrid – CSKA Moscova 0-3

Marcelo a fost schimbat cu un sfert de oră înainte de finalul partidei și a vrut să îi predea banderola de căpitan lui Isco, numai că acesta l-a refuzat și i-a sugerat să i-o dea lui Carvajal. “Am încercat să îi dau banderola lui Isco, dar mi-a spus să i-o dau lui Carvajal. Nu ştiu de ce a refuzat-o, sunt motivele lui, probabil”, a declarat Marcelo după meci.

Isco a intrat în conflict cu antrenorul Santiago Solari în ultima vreme , fiind nemulțumit de faptul că nu a prins mai multe meciuri ca titular pentru Real Madrid. Jucătorul cotat la 25 de milioane de euro pe piața tranferurilor a intrat pe teren în 17 partide în acest sezon, acumulând în total 939 de minute în toate competițiile. Isco a marcat 4 goluri și a dat 2 pase decisive, primind un singur cartonaș galben.