Noi probleme pentru Alexandru Cumpănașu. Nu a putut merge la DIICOT din cauza stării de sănătate

Alexa Serdan   
în HotNews
11/09/2019, 11:12
Noi probleme pentru Alexandru Cumpănașu. Nu a putut merge la DIICOT din cauza stării de sănătate
Alexandru Cumpănașu are din nou probleme de sănătate. Sursa foto: realitatea.net

Alexandru Cumpănașu nu s-a putut prezenta la DIICOT din cauza unor probleme medicale. Unchiul Alexandrei Măceșanu nu se simte bine după ce a suferit un preinfarct luni seara, 9 septembrie, în timpul emisiunii lui Victor Ciutacu de la România TV.

Alexandru Cumpănașu are din nou probleme medicale

Alexandru Cumpănașu nu se simte bine și starea sa de sănătate nu i-a permis să meargă la DIICOT acolo unde era așteptat să depună o plângere în cazul crimelor de la Caracal. Cumpănașu ar putea cere ajutorul medicilor dacă starea sa de sănătate se înrăutățește, conform stiripesurse.ro.

Unchiul Alexandrei Măceșanu se simte din nou rău după ce în urmă cu două zile a suferit un preinfarct chiar în emisiunea moderată de Victor Ciutacu și difuzată la România TV. Politologul a fost internat la spital în noaptea de luni spre marți și a fost supus unor investigații medicale amănunțite. Starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și a fost externat.

Alexandra Măceșanu a fost ucisă de un mecanic din Caracal
Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă. Sursa foto: newstrack.ro

Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut în urma tragediei de la Caracal

Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut odată cu dispariția nepoatei sale Alexandra Măceșanu. Adolescenta de 15 ani a dispărut în data de 24 iulie 2019 din localitatea Dobrosloveni, județul Olt, după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie. Un mecanic din Caracal, Gheorghe Dincă, a mărturisit câteva zile mai târziu că a răpit-o și ucis-o pe fată.

Unchiul fetei de 15 ani și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. Cumpănașu este apreciat, dar și huiduit după ce a devenit un personaj extrem de cunoscut în urma crimelor de la Caracal. Alexandru Cumpănașu s-a implicat în cazul de la Caracal și le-a cerut polițiștilor informații despre toate cazurile de dispariție care au avut loc în țara noastră în ultimii ani.

Numărul persoanelor care au dispărut din țara noastră este foarte mare, mai ales în cazul copiilor și al bătrânilor. La data de 1 august 2019 polițiștii din România efectuau cercetări pentru găsirea a 480 de cazuri de minori dispăruți.

 

Închide ×