Sporturi

Noi probleme pentru Bianca Andreescu. Cât va absenta din circuit jucătoarea de origine română

20.02.2021 | 12:06
Noi probleme pentru Bianca Andreescu Cat va absenta din circuit jucatoarea de origine romana
ADVERTISEMENT

Accidentată la genunchi, în 2019, Bianca Andreescu are din nou probleme de sănătate și va lipsi de la următoarele turnee din circuitul mondial.

Anunțul a fost făcut de staff-ul jucătoarei de origine română. Conform informațiilor oferite, Andreescu a anunțat organizatorii că nu se va prezenta la turneele de la Adelaide (Australia) și Doha (Qatar).

ADVERTISEMENT

La actuala ediție a Australian Open, Bianca Andreescu a fost eliminată în turul 2, de taiwaneza Su-Wei Hsiehdupă ce în runda inaugurală de la AO, Andreescu o eliminase pe Mihaela Buzărnescu.

Problemele au început în 2019 pentru Bianca Andreescu

Anul 2019 a fost cel mai intens al sportivei de 20 de ani. A câștigat US Open, dar apoi s-a confruntat cu mari probleme medicale.

ADVERTISEMENT

S-a accidentat la genunchi și chiar a fost nevoită să abandoneze meciul cu Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor din același an.

Ulterior, problemele au reapărut, iar sportiva cu cetățenie canadiană a fost forțată să nu se prezinte la primele turnee din 2020.

ADVERTISEMENT

Semifinalistă la Phillips Island Trophy

Deși a fost eliminată repede de la Australian Open, organizatorii au invitat-o să participe alături de celelalte sportive care au împărtășit aceeași soartă, la turneul Phillips Island Trophy.

Bianca Andreescu a făcut un turneu bun și a bifat prima semifinală a sezonului. În penultimul act a fost învinsă de cehoaica Marie Bouzkova, numărul 50 WTA, după un meci care a durat trei ore și un sfert.

ADVERTISEMENT

Imediat după partidă Andreescu a intrat pe mâna staff-ului medical, iar ulterior a făcut anunțul că nu va participa la următoarele două turnee.

ADVERTISEMENT