ADVERTISEMENT
Sporturi

Noi probleme pentru Bianca Andreescu. Cât va absenta din circuit jucătoarea de origine română

Autor: Patrice Podina | 20.02.2021 | 12:06
Noi probleme pentru Bianca Andreescu. Cât va absenta din circuit jucătoarea de origine română
Bianca Andreescu. Sursa foto: hepta.ro

Accidentată la genunchi, în 2019, Bianca Andreescu are din nou probleme de sănătate și va lipsi de la următoarele turnee din circuitul mondial.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de staff-ul jucătoarei de origine română. Conform informațiilor oferite, Andreescu a anunțat organizatorii că nu se va prezenta la turneele de la Adelaide (Australia) și Doha (Qatar).

La actuala ediție a Australian Open, Bianca Andreescu a fost eliminată în turul 2, de taiwaneza Su-Wei Hsiehdupă ce în runda inaugurală de la AO, Andreescu o eliminase pe Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT

Problemele au început în 2019 pentru Bianca Andreescu

Anul 2019 a fost cel mai intens al sportivei de 20 de ani. A câștigat US Open, dar apoi s-a confruntat cu mari probleme medicale.

S-a accidentat la genunchi și chiar a fost nevoită să abandoneze meciul cu Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor din același an.

ADVERTISEMENT

Ulterior, problemele au reapărut, iar sportiva cu cetățenie canadiană a fost forțată să nu se prezinte la primele turnee din 2020.

Semifinalistă la Phillips Island Trophy

Deși a fost eliminată repede de la Australian Open, organizatorii au invitat-o să participe alături de celelalte sportive care au împărtășit aceeași soartă, la turneul Phillips Island Trophy.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu a făcut un turneu bun și a bifat prima semifinală a sezonului. În penultimul act a fost învinsă de cehoaica Marie Bouzkova, numărul 50 WTA, după un meci care a durat trei ore și un sfert.

Imediat după partidă Andreescu a intrat pe mâna staff-ului medical, iar ulterior a făcut anunțul că nu va participa la următoarele două turnee.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!