Fotbal intern

Fanii plătesc 28.000 de euro, iar Dinamo evită depunctarea: „E doar o zi de meci”

13.01.2021 | 15:05
Fanii platesc 28000 de euro iar Dinamo evita depunctarea E doar o zi de meci
ADVERTISEMENT

Sunt tot mai multe probleme la Dinamo, iar ultima amenințare vine din partea AFAN. Emilian Hulubei anunță că alb-roșiii sunt la un pas de a fi amendați pentru restanțe neplătite către foștii angajați.

Ca de obicei, singurii care încearcă să îndrepte situația nu sunt conducătorii spanioli sau cei aduși de aceștia, precum Dorin Șerdean, ci fanii din programul DDB.

ADVERTISEMENT

Suporterii au la dispoziție până în data de 13 ianuarie să achite o sumă din restanțele către Sebastian Moga și Kristian Kostrna. În caz contrar, inițial clubul va fi amendat, iar apoi pot urma chiar depunctări.

UPDATE, 13 ianuarie, ora 15:13 / Fanii din DDB au anunțat că au rezolvat problema restanțelor față de Sebastian Moga și Kristian Kostrna. „Câinii” susțin că au achitat către cei doi restanțe în valoare de 20.000, respectiv 8.000 de euro, iar Dinamo a scăpat astfel de amenzi și de eventuale depunctări. Mai mult decât atât, fanii din DDB susțin că s-au plătit și alte datorii. „Informăm pe această cale presa, singurul nostru aliat în lupta pe care o ducem, că pentru dinamoviști, astăzi nu este decât o zi de meci. Plățile (…) au fost deja efectuate, așa că Dinamo nu riscă penalități și nici depunctarea. Banii au fost virați încă de ieri. Vorbim despre datoriile către Sebastian Moga și slovacul Kristian Kostrna, în valoare de 20.000, respectiv 8.000 €, PLUS ALTE LITIGII, cu foști angajați. DDB A PLĂTIT TOT CE ÎNSEMNA UN RISC PENTRU CLUB ÎN ACEST MOMENT!”, au anunțat suporterii pe Facebook.

ADVERTISEMENT

ALTE PROBLEME REZOLVATE AZI DE DDB

<<Zi crucială pentru viitorul lui Dinamo: „Au ajuns la executare două dosare!”. În…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 13 ianuarie 2021


Știre inițială 12 ianuarie, ora 23:55

Noi probleme pentru Dinamo: „Întâi amendă, apoi depunctări din 15 în 15 zile”

Ultimii aproape opt ani au adus probleme peste probleme pentru suporterii lui Dinamo. Aceștia au avut de suferit pe parcursul anilor de austeritate propuși de Ionuț Negoiță, iar acum se confruntă cu problema reprezentată de Pablo Cortacero.

Spaniolul care a preluat în vara lui 2020 pachetul majoritar de acțiuni nu reușește să contribuie decât cu promisiuni deșarte și decizii extrem de suspecte. Pe lista problemelor se adaugă acum și situațiile lui Sebastian Moga și Kristian Kostrna.

ADVERTISEMENT

Primul a fost secund la Dinamo în mandatele lui Dușan Uhrin Jr. și Eugen Neagoe, în vreme ce al doilea a evoluat ca fundaș stânga în sezonul precedent. Ambii au de primit restanțe salariale, pe care conducătorii din „Groapă” nu par a fi capabili să le acopere.

În aceste condiții, singurii care pot salva din nou situația sunt fanii din programul DDB, cei care au mai plătit numeroase restanțe, în așa fel încât clubul să poată supraviețui. Numai că, de data aceasta, termenul limită este unul extrem de apropiat.

ADVERTISEMENT

„Au ajuns la executare două dosare ale unor foști componenți ai lotului, Moga și Kostrna, care trebuie să primească până mâine o sumă de bani. Probabil, fanii vor încerca să plătească pentru ca Dinamo să nu fie amendată.

Dacă se constată că nu au fost plătiți, se dă o amendă între 3000 și 7000 de lei și li se dă un nou termen de 5 zile. Dacă nici atunci nu sunt plătite datoriile, mai au 15 zile la dispoziție înainte să fie depunctați.

La fiecare 15 zile pierd câte două puncte. Din câte am înțeles, reprezentanții fanilor au luat deja legătura și cu antrenorul, și cu jucătorul”, a declarat Emilian Hulubei, președintele AFAN (Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România), la Digisport.

 

ADVERTISEMENT