Life

Noi probleme pentru Irinel Columbeanu! Afaceristul ar putea fi executat silit pentru că nu a plătit facturile la curent

Irinel Columbeanu are noi probleme, după ce a pierdut averea. Afaceristul ar putea ajunge în fața instanței dintr-un motiv incredibil și ar putea chiar să fie executat silit.
31.05.2022 | 00:27
Noi probleme pentru Irinel Columbeanu Afaceristul ar putea fi executat silit pentru ca nu a platit facturile la curent
Noi probleme pentru Irinel Columbeanu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Problemele parcă nu se mai termină pentru Irinel Columbeanu. Afaceristul ajuns la 65 de ani trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale.

Noi probleme pentru Irinel Columbeanu

De parcă pierderea averii nu era de ajuns, iată că acum Irinel Columbeanu trece prin noi probleme.

ADVERTISEMENT

Instanța a acceptat solicitarea unor afaceriști pentru ca o firmă deținută de Irinel Columbeanu să fie radiată.

De asemenea, fostul soț al Monicăi Gabor trebuie să le achite și cheltuielile de judecată persoanelor respective.

ADVERTISEMENT

 „Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Gruop SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, sector 1.

Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, arată decizia instanței, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Dar veștile proaste nu se termină aici pentru Irinel Columbeanu, care este acum în pragul executării silite din cauza faptului că nu a plătit facturile la energie electrică, motiv pentru care furnizorul a solicitat această măsură.

Pentru acest dosar nu există încă un termen de judecată.

Ce spunea Irinel Columbeanu despre pierderea averii sale

Irinel Columbeanu era în anul 2007 în topul celor mai bogați români și iată că acum, 15 ani mai târziu, acesta a rămas fără avere și în pragul unei executări silite.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, afaceristul căsătorit cu Monica Columbeanu avea o avere estimată la 150 de milioane de euro. Datoriile l-au prins din urmă însă și a fost executat silit, fiind nevoit să scoată la licitație inclusiv vila de la Izvorani, care a ars în anul 2020.

Totuși, Irinel Columbeanu mărturisea că speră că va trece cu bine peste această perioadă grea din viața lui, mai ales pentru că nu a pus niciodată preț pe avere.

El mărturisea că așa ceva nici nu ar avea sens deoarece știe că nu va pleca din această lume fără bunurile materiale.

„Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.

Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu la Pro TV.

ADVERTISEMENT