News

Noi probleme pentru Radu Mazăre! Iubita sa, rețiuntă de Interpol în Madagascar

09.05.2019 | 14:32
Noi probleme pentru Radu Mazare Iubita sa retiunta de Interpol in Madagascar

Radu Mazăre, distrus! Iubita lui a fost reținută de Interpol în Madagascar. Fostul edil al Constanței a fost prins de către autorități în cursul zilei de ieri. Acesta se afla în aeroport, alături de partenera sa de viață.

Iubita lui Radu Mazăre, reținută de Interpol!

Iubita lui Radu Mazăre, cea lângă care se afla când a fost prins, a fost reținută de Interpol în Madagascar. Fostul primar al orașului de lângă mare a fost prins ieri, 8 mai, pe aeroport, de către autorități. Femeia cu care se iubește la moment se numește Roxana Mihalache. Amintim că bărbatul a fost condamnat definitiv la 9 ani și 10 luni, în luna februarie, în dosarul retrocedărilor fictive de terenuri de pe faleza Constanței. Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre a fost reținută în Madagascar de autorități pentru verificări, conform surselor oficiale, citate de Antena 3. Motivul este că femeia în însoțea pe Mazăre care era urmărit internațional, fiind sub control judiciar.

„Cei de la Interpol au confirmat că persoana care îl însoțea pe fostul edil al Constanței a fost reținută. El pleca din resortul lui către capitala Madagascarului, Antananarivo, pentru a-și lua actele de reînnoire a rezidenței. Roxana Mihalache a fost condusă la secția de poliție pentru verificări și, cel mai probabil, va fi eliberată curând, nefiind parte din ancheta care îl vizează pe Radu Mazăre”, au comentat jurnaliștii de la Antena 3.

Iubita lui Mazăre, reținută în Madagascar
Radu Mazăre
Sursa Foto; Hepta

Consulul onorific al Madagascarului, despre extrădarea lui Mazăre

Conform consulului onorific al Madagascarului în România, Mazăre este în arest, iar dacă România va face pași siguri pentru extrădare, se va găsi o soluție legală. „În primul rând, dacă dl Mazăre se află în custodie la noi și dacă autoritățile române vor cu-adevărat să negocieze extrădarea lui, ambasadorul României în Madagascar poate grăbi lucrurile”.

„Era expatriat, cu contract de angajat la propria sa firmă, cu cazier judiciar curat și pașaport nou-nouț când a venit în Madagascar. După ce a fost condamnat, a cerut azil politic, după cum a declarat în presa locală, însă Madagascar nu oferă azil politic. Astfel, și-a reînnoit anual cererea de rezidență, ca expatriat cu firmă proprie, care reprezintă o procedură obișnuită.”