Life

Noi probleme pentru Vlăduța Lupău. Artista le-a cerut ajutorul fanilor săi: ”Nu știu ce se întâmplă”

Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme. De această dată, artista a decis să le ceartă ajutorul fanilor săi, pentru că nu mai știe ce să facă.
30.01.2023 | 14:42
Noi probleme pentru Vladuta Lupau Artista lea cerut ajutorul fanilor sai Nu stiu ce se intampla
Vlăduța Lupău le-a cerut ajutorul fanilor săi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adi Rus, iar cei doi au devenit și părinți pentru prima oară anul trecut.

Ce probleme au apărut în viața Vlăduței Lupău

Iată însă că dincolo de aceste lucruri, în viața artistei mai există și câteva probleme.

După ce în ultima perioadă, Vlăduța Lupău s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate și a ajuns și la un medic specialist pentru a primi răspunsuri, iată că de această dată, vedeta a pățit cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

La fel ca și alte artiste și vedete celebre din România, Vlăduța Lupău a adunat o comunitate destul de mare pe contul ei de Instagram. Artista este urmărită de peste 650.000 de de persoane, pe care le ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața, dar și cu evenimentele pe care le susține.

Acum într-o postare pe pagina personală de Instagram, aceasta le-a cerut părerea urmăritorilor săi pentru că nu înțelege prea bine situația de pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Vlăduța Lupău spune că pe contul personal de Instagram avea săptămânal o creștere de aproape 1.000 de abonați, iar acum, numărul lor este blocat.

Vlăduța Lupău le-a cerut ajutorul urmăritorilor ei

Artista spune că aceste lucruri au început să se întâmple încă de anul trecut, de la Crăciun și nu înțelege cum este posibil. Vlăduța Lupău este conștientă că sunt și persoane care renunță să o mai urmărească însă numărul celor noi este unul cu mult mai mic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista povestește și că nu este singura aflată în această situație, după ce a auzit mai multe păreri, însă vrea să știe o variantă și din partea urmăritorilor săi.

„Ajutați-mă dacă știți răspunsul. Instagram-ul meu cred că a luat-o razna cam de la Crăciun încoace. Înainte urcam cu 1000 de abonați pe săptămână și acum nu mai îmi urcă de la 650 000 deloc, habar n-am de ce.

ADVERTISEMENT

E normal că dă lumea și anulare, adică nu mai e curioasă de ce spun aici pe Instagram și mai anulează, nu mi mai urmărește și vin alții noi și unii pleacă, ca în viață, de altfel și așa era și până acum, doar că acum nu știu ce se întâmplă. Mi-au și spus câțiva prieteni că și la ei se întâmplă la fel.”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Amintim că în trecut și alte vedete au avut probleme cu celebra platforma Instagram. Adelina Pestrițu spre exemplu, care câștigă sume impresionante din social media, a rămas fără contul ei pe platformă câteva zile, anul trecut.

ADVERTISEMENT