Life

Noi provocări pentru antrenorii de la Vocea României. Tudor Chirilă, pus în dificultate în ediția din 30 septembrie: „Chestia asta este foarte ingrată”

Noile reguli de la Vocea României îi încurcă pe antrenori. Tudor Chirilă s-a văzut nevoit să-i explice unui concurent de ce nu s-a întors.
30.09.2022 | 13:49
Noi provocari pentru antrenorii de la Vocea Romaniei Tudor Chirila pus in dificultate in editia din 30 septembrie Chestia asta este foarte ingrata
Regulile noului sezon Vocea României îl nemulțumesc pe Tudor Chirilă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bătălia pentru concurenți continuă vineri, 30 septembrie 2022, într-o nouă ediție a show-ului Vocea României, difuzat pe Pro TV. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Theo Rose, precum și Denis de la The Motans își formează echipele, iar problemele apar atunci când toate scaunele se întorc deodată.

Antrenorii de la Vocea României, lupte pentru concurenți. Tudor Chirilă a explicat regulile noului sezon

Noul sezon vocea României a debutat în forță, iar antrenorii continuă să se lupte pentru a-i convinge pe cei mai buni concurenți să se alăture echipei lor.

ADVERTISEMENT

În edițiile trecute, Denis de la The Motans s-a văzut chiar în situația de a fi suspectat că se folosește de magie neagră, iar în emisiunea difuzată vineri, 30 septembrie 2022, el, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Theo Rose scot la iveală cele mai bune arme.

Când toate scaunele se întorc, Irina Rimes va apela la o metodă pe care nu a mai folosit-o în trecut și îi va propune concurentului din fața ei să-i scrie o piesă.

ADVERTISEMENT

„O să folosesc ceva ce n-am mai folosit până acum, pentru că te vreau foarte tare: mi-ar plăcea foarte mult să-ți scriu o piesă”, va spune artista.

Tudor Chirilă: „La finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă”

Pe de altă parte, Tudor Chirilă se vede nevoit să-i explice unui concurent de ce nu s-a întors, în ciuda vocii sale. Noile reguli ale concursului i-au pus bețe-n roate, căci nu ar fi vrut să renunțe la el în etapa următoare.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă tu știi care sunt regulile concursului anul acesta. Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă.

În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți. Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, atunci, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului.

ADVERTISEMENT

Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta”, va mărturisi Tudor Chirilă la Vocea România.

Totodată, un tânăr care a călătorit tocmai din Indonezia va fermeca publicul cu vocea sa și îl va face pe Pavel Bartoș să-i catalogheze momentul drept „cel mai aplaudat de până acum”.

 

 

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Recalcularea pensiilor, o mare problemă. Cine va trebui să plătească din buzunar
Recalcularea pensiilor, o mare problemă. Cine va trebui să plătească din buzunar
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită