Life

Noi provocări pentru antrenorii de la Vocea României. Tudor Chirilă, pus în dificultate în ediția din 30 septembrie: „Chestia asta este foarte ingrată”

Noile reguli de la Vocea României îi încurcă pe antrenori. Tudor Chirilă s-a văzut nevoit să-i explice unui concurent de ce nu s-a întors.
30.09.2022 | 13:49
Noi provocari pentru antrenorii de la Vocea Romaniei Tudor Chirila pus in dificultate in editia din 30 septembrie Chestia asta este foarte ingrata
Regulile noului sezon Vocea României îl nemulțumesc pe Tudor Chirilă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bătălia pentru concurenți continuă vineri, 30 septembrie 2022, într-o nouă ediție a show-ului Vocea României, difuzat pe Pro TV. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Theo Rose, precum și Denis de la The Motans își formează echipele, iar problemele apar atunci când toate scaunele se întorc deodată.

Antrenorii de la Vocea României, lupte pentru concurenți. Tudor Chirilă a explicat regulile noului sezon

Noul sezon vocea României a debutat în forță, iar antrenorii continuă să se lupte pentru a-i convinge pe cei mai buni concurenți să se alăture echipei lor.

ADVERTISEMENT

În edițiile trecute, Denis de la The Motans s-a văzut chiar în situația de a fi suspectat că se folosește de magie neagră, iar în emisiunea difuzată vineri, 30 septembrie 2022, el, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Theo Rose scot la iveală cele mai bune arme.

Când toate scaunele se întorc, Irina Rimes va apela la o metodă pe care nu a mai folosit-o în trecut și îi va propune concurentului din fața ei să-i scrie o piesă.

ADVERTISEMENT

„O să folosesc ceva ce n-am mai folosit până acum, pentru că te vreau foarte tare: mi-ar plăcea foarte mult să-ți scriu o piesă”, va spune artista.

Tudor Chirilă: „La finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă”

Pe de altă parte, Tudor Chirilă se vede nevoit să-i explice unui concurent de ce nu s-a întors, în ciuda vocii sale. Noile reguli ale concursului i-au pus bețe-n roate, căci nu ar fi vrut să renunțe la el în etapa următoare.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă tu știi care sunt regulile concursului anul acesta. Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă.

În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți. Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, atunci, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului.

ADVERTISEMENT

Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta”, va mărturisi Tudor Chirilă la Vocea România.

Totodată, un tânăr care a călătorit tocmai din Indonezia va fermeca publicul cu vocea sa și îl va face pe Pavel Bartoș să-i catalogheze momentul drept „cel mai aplaudat de până acum”.

 

 

ADVERTISEMENT