Sport

Noi reacții despre Dan Șucu la Rapid: „A dobândit la conferință pedigree-ul de rapidist! Dar la fotbal e ca la poker!”

Daniel Pancu a oferit o nouă reacție după venirea lui Dan Șucu la Rapid și consideră că noul acționar al giuleștenilor și-a dobândit deja pedigree-ul de „alb-vișiniu”.
27.05.2022 | 14:42
Noi reactii despre Dan Sucu la Rapid A dobandit la conferinta pedigreeul de rapidist Dar la fotbal e ca la poker
Noi reacții despre venirea Dan Șucu la Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Rapidului consideră că venirea lui Dan Șucu alături de echipă este benefică, dar l-a și avertizat pe omul de afaceri că la fotbal este precum la poker.

Noi reacții despre venirea Dan Șucu la Rapid

Daniel Pancu a vorbit despre venirea lui Dan Șucu la Rapid, lăudând conferința de presă tăioasă pe care omul de afaceri a susținut-o chiar la prezentarea oficială:

ADVERTISEMENT

„Domnul Șucu a venit cu o atitudine războinică, s-a integrat bine la Rapid încă din prima, asta își dorește lumea acolo.

Spunea că va dobândi pedigree-ul de rapidist, eu zic că l-a dobândit de ieri, de la conferința de presă, e ca noi, singur împotriva tuturor”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că în fotbal e ca la poker, ca să reușești trebuie să plătești și să tot plătești. Să dea Dumnezeu să îi iasă domnului Șucu”, a mai spus Daniel Pancu, la TV OrangeSport.

„Rapid fără politic nu ajungea azi în prima ligă!”

Daniel Pancu a continuat și a vorbit despre ajutorul politic pe care Rapid l-a primit în ligile inferioare și este ferm convins că datorită implicării lui Daniel Tudorache la echipă, clubul a ajuns în prima ligă într-un timp destul de scurt:

ADVERTISEMENT

„Legat de partea cu ajutorul din partea statului, nu știu ce să zic, eu nu văd sportul fără ajutor din partea statului.

Rapid fără politic nu ajungea azi în prima ligă. Vă spun sincer. Era vorba de capital politic pentru a câștiga alegerile, dar ne-a ajutat mult de tot”.

ADVERTISEMENT

„A atras sponsori, chiar dacă nu aveam baza noastră, dar Rapidul ăsta i se datorează politicului. Startul la Rapid îi aparține politicului.

L-a atras pe Mircea Lucescu la meciuri, când îl vezi pe nea Mircea la meciuri, vezi cu alți ochi ce se întâmplă la un club, atragi mult mai multă lume la stadion și s-a văzut asta”, a mai spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT