Life

Noi tensiuni în triunghiul amoros format de Simina Loica de la Puterea dragostei. Alex Zănoagă a ieșit cu declarații neașteptate

Alex Zănoagă a explicat de ce a mers peste Simina Loica de la Puterea dragostei și iubitul ei, Alex Bobicioiu, la mare. Ce se mai întâmplă în acest triunghi amoros?
15.07.2022 | 17:41
Noi tensiuni in triunghiul amoros format de Simina Loica de la Puterea dragostei Alex Zanoaga a iesit cu declaratii neasteptate
Triunghi amoros după Puterea dragostei: Alex Zănoagă, Simina Loica și Alex Bobicioiu. Foto: Instagram. Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă a explicat de ce le-a ”stricat” concediul Siminei și lui Alex Bobicioiu, aceștia petrecând momente romantice împreună la mare.

Zănoagă a explicat de ce a mers la mare peste Simina și Bobicioiu

Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus că motivul pentru care a mers peste ei a fost fiul său, Dominic. Alex a făcut o serie de declarații despre situația amoroasă complicată creată după anunțul divorțului de Simina.

ADVERTISEMENT

Când frizerul a spus că Simina îl ”traduce” cu Alex Bobicioiu, mai toată lumea i-a sărit în cap și nu a crezut în afirmațiile sale. Timpul a dovedit că Zănoagă n-a fost prea departe de adevăr. Imediat după ce s-a aflat că s-a încheiat povestea de iubire cu Simina, bruneta a recunoscut că este în relație cu Bobicioiu.

Ex-concurentul de la Puterea dragostei susține că nu a fost niciodată infidel în relația cu Simina Loica

Zănoagă a ținut să își facă un titlu de glorie cu ”predicția” pe care a făcut-o legată de împerecherea celor doi, în cea mai nouă apariție a sa.

ADVERTISEMENT

Dincolo de asta, a mai zis că indiferent de felul în care au evoluat lucrurile în viața sa sentimentală, nu va sta niciodată departe de fiul său, chiar dacă acesta petrece mai mult timp cu mama lui.

Zănoagă nu crede, de asemenea, că există iubire adevărată între Simina și Bobicioiu. „Nu m-a surprins că s-au afișat la mare. Eu știam de mult că ei sunt împreună. Am și zis. Nu eram luat în serios”, a spus Alex Zănoagă la Wownews.

ADVERTISEMENT

„Am fost la mare după băiat, nu după Simina. Știam că au mers amândoi la mare. Am zis, bă, de ce să nu merg și eu la mare?

Cât timp nu mai am treabă cu ea, mă duc, iau copilul, stau cu el. Ei își văd de treaba lor. Am fost acolo după băiat”, a ținut să lămurească Zănoagă episodul întâlnirii de la mare.

ADVERTISEMENT

Băiatul a mai zis că timp de 4 ani el nu a înșelat-o deloc. „Am fost loial”, a spus cu oarecare amărăciune fostul concurent de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT