Life

Noi tensiuni la America Express. Cătălin Bordea, ironii la adresa Andreei Bălan: ”Mi-a furat biletele”

Competiția America Express adună noi tensiuni între concurenți. Cătălin Bordea și Andreea Bălan sunt cei care se atacă reciproc din ce în ce mai des.
05.02.2023 | 22:20
Noi tensiuni la America Express Catalin Bordea ironii la adresa Andreei Balan Mia furat biletele
Andreea Bălan și Cătălin Bordea, replici ironice la America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Competiția America Express a început urmă cu doar câteva săptămâni, iar fanii și-au făcut deja o idee în mare parte despre fiecare concurent.

Se amplifică tensiunile la America Express

Nimeni nu avea să știe însă cât de ambițioasă este Andreea Bălan la America Express, alături de partenera ei, Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Cele două fac tot posibilul să câștige fiecare cursă, iar acest lucru nu e privit cu ochi buni de ceilalți concurenți. Cătălin Bordea spre exemplu, care la început era extrem de speriat de întreaga provocare, pare a fi într-o competiție continuă cu artista noastră și profită de orice moment pentru a o tachina.

Într-adevăr, toți concurenții de la America Express vor să plece acasă cu premiul cel mare însă, spre deosebire de Bordea și de Andreea Bălan, aceștia sunt cu mult mai calmi.

ADVERTISEMENT

În prima probă a competiției de la America Express de astăzi, Andreea Bălan a luat biletele cu care Cătălin Bordea trebuia să rezolve provocarea.

Evident, concurentul a fost deranjat, însă a încercat să facă și o ironie cât se poate de amuzantă la adresa artistei. Acesta a fost oarecum surprins de modul în care acesta a acționat, dar și de cât de repede a putut să se miște, având în vedere că până la urmă este vorba doar despre o competiție.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Cătălin Bordea, replici ironice la America Express

”Bălanca mi-a furat mie bilele. Deci a pus mâna pe bilele mele. Deci Bălanca a pus mâna pe bilele mele. Bălanca se concentra mai tare cum să te fure pe tine, decât cum să nimerească paharele alea.”, a spus Cătălin Bordea la America Express.

Și nu doar comediantul are o problemă cu Andreea Bălan. La rândul ei, artista a observat faptul că acesta, dar și colegul său, Nelu Cortea, se descurcă destul de bine în fiecare cursă și reușesc să strângă puncte destul de multe.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan se declara oarecum deranjată de faptul că mai la fiecare probă, Cătălin Bordea ajunge să fie primul. ”Iar Bordea primul? Îi iubim, dar sunt primii peste tot.”, a spus Andreea Bălan.

Amintim că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns să fie aspru criticate și de alți colegi din cadrul competiției America Express, având în vedere modul în care acționează la fiecare probă în parte. 

ADVERTISEMENT