Sport

Noi tensiuni la PSG? Gest surprinzător al lui Neymar după golul marcat de un coechipier. Video

Neymar Jr. (30 de ani) nu a mai fost vioara întâi în meciul dintre Nantes și Paris Saint-Germain. Brazilianul o oferit un moment hilar în ultimul meci de Ligue One.
05.09.2022 | 14:28
Noi tensiuni la PSG Gest surprinzator al lui Neymar dupa golul marcat de un coechipier Video
Neymar a reușit 9 goluri și 6 pase decisive în primele 9 meciuri din acest sezon la PSG. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar a avut un început de sezon excelent la Paris Saint-Germain și le-a dat peste nas contestatorilor, chiar dacă în meciul cu Nantes nu a reușit să marcheze și a ratat o șansă uriașă.

Neymar, moment surprinzător în meciul dintre Nantes și PSG

Brazilianul a ratat o ocazie uriașă în meciul din deplasare cu Nantes, câștigat de parizieni cu scorul de 3-0. La ultimul gol, Neymar putea marca pentru a opta oară, însă Nuno Mendes a fost cel care a împins balonul în plasă în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Bucuria golului parizienilor l-a surprins pe Neymar cu mâinile în cap, mai degrabă nervos pe ratarea sa decât bucuros pentru echipa sa. VEZI VIDEO AICI.

Ce s-a întâmplat la acea fază? În minutul 68, Hakimi a intrat excelent în flancul drept și a centrat în careu, iar Renato Sanches a șutat însă pe lângă minge. Neymar s-a văzut singur cu poarta goală, însă a șutat în bară. Pe respingere, Nuno Mendes a reușit să înscrie cu un șut puternic.

ADVERTISEMENT

Reacția incredibilă a lui Neymar după golul marcat de Nuno Mendes

Neymar se uită cu invidie la colegii săi de echipă care sărbătoresc marcarea golului. Brazilianul și-a pus imediat mâinile în cap și a fost extrem de frustrat pentru nereușita sa.

Apoi, Neymar a schimbat câteva vorbe cu Lionel Messi, în timp camerele TV îl urmăreau cu insistență.

ADVERTISEMENT

Neymar a marcat nouă goluri și a oferit șase pase de gol în primele meciuri din acest sezon.

Neymar, rezervă în premieră în acest sezon

Antrenorul Christophe Galtier a explicat la finalul partidei de ce a decis ca Neymar să fie rezervă în meciul cu Nantes.

Francezul a spus că este o strategie pentru a-l menaja pe atacantul de 30 de ani, din cauza programului extrem de încărcat al echipei.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Juventus: 1,33 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: