Sport

Noi veşti despre starea lui Michael Schumacher: “Realitatea este mult mai dureroasă”

22.08.2018 | 14:26
Noi vesti despre starea lui Michael Schumacher Realitatea este mult mai dureroasa
ADVERTISEMENT

Michael Schumacher se află într-o stare critică de aproximativ 5 ani după ce a suferit un accident grav la cap în timp ce se afla la schi alături de familia. Fostul mare pilot nu a mai fost văzut de nimeni în afară de familie după acest moment totul fiind ţinut în secret, dar un apropiat a făcut un anunţ de care se temeau toţi fanii neamţului  care impresionat în Formula 1.

Nu putem împiedica lumea să vadă ceea ce îşi doreşte să vadă. Ei îşi imaginează că el vede ceva atunci când are familia în preajmă, dar realitatea este mult mai dureroasă. Poate muri peste 10 ani sau poate muri mâine. Nu e nevoie de prea mult”, a declarat prietenul familiei, în revista “France Dimanche”.

ADVERTISEMENT

Michael Schumacher se află într-o stare vegetativă

Apropiatul familiei a declarat că neamţul se află într-o stare vegetativă, iar familia s-a asigurat că nu vom apărea pe internet fotografii cu fostul mare pilot până în momentul în care nu se reface complet, dacă acest lucru se va mai petrece vreodată.

Vesti proaste despre Michael Schumacher
Noi veşti despre Michael Schumacher

Michael Schumacher s-a lovit la cap şi a suferit un traumatis cranian în 2013, în timp ce se afla la schi alături de membrii familiei. Fostul mare pilot nu şi-a mai revenit niciodată de la respectivul moment în ciuda faptului că este supravegheat de câţiva specialişti în neurochirughie în permanenţă la reşedinţa lui din Elveţia. Familia lui Schumacher are o avere de aproximativ 600 de milioane de euro în acest moment, dar cheltuie săptămânal în jur de 150.000 de euro pentru îngrijirea fostului mare campion de la Scuderia Ferrari.

ADVERTISEMENT

Corrina Schumacher se pare că a vândut deja mai multe proprietăţi pe care familia le folosea doar la anumite ocazii, iar în urmă cu câteva luni a renunţat şi la una dintre maşinilie de colecţie din garajul lui Michael. Conform unor surse aproapiate familiei, tratamentul lui Michael a consumat aproximativ 50 de milioane euro până în acest moment, iar cifrele sunt aşteptate să crească de la an la an. De altfel, imediat după teribilul accident, soţia fostului mare pilot a cheltuit aproximativ 10 milioane de euro pentru a transforma mansarda casei într-un adevărat spital de recuperare.

Mick Schumacher, fiul fostului pilot, pare să-i calce pe urme tatălui său şi a obţinut o victorie importantă în Belgia, la Spa-Francoschamps, în Formula 3, pe circuitul pe care seniorul a reuşit primul succes din carieră în 1992.

ADVERTISEMENT

Am numai amintiri frumoase aici. Aici e, să zicem, sufrageria tatălui meu. Iubesc să concurez în acest loc pentru că ştiu că şi tata a fost aici. Sunt bucuros să vin pe acest circuit în fiecare an”, a spus Mick, 19 ani, conform presei engleze.

Juniorul ocupă locul şapte în clasamentul general din Formula 3 şi are de recuperat 54 de puncte până la liderul mondial Dan Ticktum, cel care evoluează în acest moment pentru Red Bull Racing.

ADVERTISEMENT

Familia lui Michael Schumacher a dat în judecată o publicaţie care informat fals că germanul se poate ridica şi merge singur, dar familia nu doreşte să facă acest lucru public. Avocatul familiei a anunţat atunci că nu s-a pus vreodată problema ca Schumacher să se ridice din pat.

 

ADVERTISEMENT