News

Noi zboruri către două destinații adorate de români vor fi disponibile la prețuri mici. Unde vor putea merge pasagerii de săptămâna viitoare

Două destinații extrem de iubite de români vor avea zboruri directe de pe Aeroportul „Transilvani”. Locurile în poți merge cu prețuri accesibile
18.06.2024 | 00:18
Noi zboruri catre doua destinatii adorate de romani vor fi disponibile la preturi mici Unde vor putea merge pasagerii de saptamana viitoare
Aeroportul din România de unde poți merge direct către Antalya și Creta. Ce prețuri sunt și ce companie poți călători. Sursa foto: Facebook / Aeroportul International "Transilvania" Targu Mures
ADVERTISEMENT

Aeroportul ”Transilvania” Târgu Mureș a adăugat zboruri charter noi către destinațiile Antalya și Creta. O dată pe săptămână, compania aeriană va efectua un zbor către populara stațiune turcească Antalya.

Zboruri directe către două destinații adorate de români

În sezonul estival, vor fi disponibile șase zboruri săptămânale de la Aeroportul Târgu Mureș spre Antalya, inclusiv două operate de Tarom Airlines începând din săptămâna viitoare. De asemenea, începând de săptămâna viitoare, va exista un zbor pe săptămână către insula Creta din Grecia.

ADVERTISEMENT

„Compania aeriană va opera un zbor pe săptămână către stațiunea turcească populară Antalya. În sezonul estival vor fi șase zboruri săptămânale de pe Aeroportul Târgu Mureș către Antalya, dintre care două vor fi operate de Tarom Airlines începând de săptămâna viitoare (aceasta – n.r.). La fel, începând de săptămâna viitoare (aceasta – n.r.), va fi un zbor pe săptămână către insula Creta din Grecia.

În plus, Compania WizzAir are cinci zboruri pe săptămână către Budapesta și trei zboruri pe săptămână către Londra. Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, a declarat că noul terminal de pasageri al Aeroportului va fi finalizat în curând și speră că modernizările vor permite atragerea de noi zboruri cu plecare din Târgu Mureș”, a informat Biroul de Presă al UDMR Mureș, citat de zi-de-zi.ro.

ADVERTISEMENT

Românii pot descoperi un alt paradis grecesc cu un zbor direct

Nu mai este de mulți ani o noutate că zeci de mii de români aleg Grecia pentru vacanța din timpul verii. Astfel, an de an pleacă cu mașinile ori cu avioanele către țara elenă.

Recent, s-a introdus un zbor direct către insula Lesbos, insula din nordul Mării Egee. Lesbos este foarte cunoscută pentru peisajele ei și mâncarea gustoasă, dar mai ales pentru cei 11 milioane de măslini care cresc aici, producând un ulei de măsline foarte celebru.

ADVERTISEMENT

Ca să mergi în Lesbos te costă de la 300 de euro, dar în preț este inclus și zborul charter. Acesta durează o oră şi 10 minute, iar, de asemenea, în preț se regăsește și cazarea, transferul. Prețurile pot fi și destul de piperate, de la 1.200 de euro în funcție de beneficiile pe care le doriți.

Insula este o combinație de experiențe gastronomice și mai ales lecții istorice. Locuitorii de aici trăiesc într-un ritm liniștit, conviețuind 90.000 de oameni și este a treia cea mai mare insulă din Grecia.

ADVERTISEMENT

Orașele de pe insulă sunt cu străzi înguste și pavate cu piatră, iar casele sunt cu case tradiționale grecești. Apusul oferă și el momente unice pe această insulă, oferindu-le turiștilor ocazia să facă fotografii impresionante.

ADVERTISEMENT