News

Noi zboruri pe ruta România – Italia. Două orașe importante vor fi legate, începând cu luna august

Două orașe importante din România și Italia vor fi legate, începând cu luna august. Compania italiană Aeroitalia va opera noi zboruri comerciale.
01.07.2024 | 20:42
Noi zboruri pe ruta Romania  Italia Doua orase importante vor fi legate incepand cu luna august
Noi zboruri pe ruta România - Italia. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Compania aeriană Aeroitalia anunță noi zboruri pe ruta România – Italia, care vor lega două orașe importante din cele două țări, începând cu luna august.

Noi zboruri pe ruta România – Italia

Potrivit reprezentanților companiei aeriene, pe data de 4 august, Aeroitalia va opera primul său zbor comercial regulat de pe Aeroportul Internațional Cuneo din Italia spre Aeroportul „George Enescu” din Bacău.

ADVERTISEMENT

Ulterior, zborurile din aeroportul Cuneo, situat la 20 de kilometri de orașul Torino, vor fi efectuate de compania aeriană în fiecare zi de miercuri și duminică.

Durata aproximativă a unui zbor operat de Aeroitalia pe ruta Bacău-Cuneo este de o oră și jumătate, iar prețul unui bilet pornește de la 80 de euro pe sens.

ADVERTISEMENT

Rezervările pot fi făcute pe site-ul companiei, însă clienții trebuie să știe că pot efectua această operațiune doar pentru zborurile din sezonul de vară 2024, care se va încheia la finalul lunii octombrie 2024.

Ruta Bacău-Cuneo este prima și singura anunțată de Aeroitalia ca fiind disponibilă de pe acest aeroport situat în nord-vestul Italiei, spun reprezentanții companiei.

ADVERTISEMENT

În prezent, compania aeriană italiană operează zboruri comerciale regulate de pe Aeroportul „George Enescu” din Bacău spre alte două aeroporturi din Italia și anume Roma FCO și Milano BGY.

Foarte important de precizat este faptul că din aeroportul de la Bacău sunt operate deja zboruri comerciale regulate către aeroportul din orașul italian Torino de către compania aeriană românească Dan Air.

ADVERTISEMENT

Zborurile sunt efectuate în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, iar cei care vor să își rezerve un bilet pot să o facă pe site-ul companiei.

În urmă cu câțiva ani pe ruta Bacău-Torino efecuau zboruri regulate și compania aeriană insolventă Blue Air, dar și compania aeriană maghiară Wizz Air.

Totodată, fosta companie aeriană Blue Air a mai operat, în urmă cu peste 10 ani, zboruri comerciale de la aeroportul din Bacău spre aeroportul din Cuneo (Italia).

 

ADVERTISEMENT