Fotbal intern

Noii acționari de la Dinamo, mesaj pentru fani: „Vom demara discuțiile în scurt timp!“

15.08.2020 | 19:40
Noii actionari de la Dinamo mesaj pentru fani Vom demara discutiile in scurt timp
ADVERTISEMENT

Spaniolii care au preluat-o pe Dinamo de la Ionuţ Negoiţă anunţă că vor purta discuţii, în cel mai scurt timp, cu suporterii din Programul DDB.

Ionuţ Negoiţă şi-a vândut pachetul majoritar de acţiuni pe care le deţinea la Dinamo grupului spaniol, reprezentat de Pablo Cortacero, fără să respecte memorandumul semnat cu Programul DDB.

ADVERTISEMENT

Suporterii au cerut în mai multe rânduri întâlniri cu noii proprietari, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Ei au anunţat deja că nu renunţă la cele 20,06% acţiuni pe care le deţin.

„Timpul scurt nu a făcut posibilă până acum întâlnirea cu suporterii dinamoviști“

În cursul zilei de sâmbătă, 15 august, noii acţionari de la Dinamo au emis un comunicat pe contul oficial de Facebook al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare prin care îşi manifestă aprecierea pentru eforturile depuse de suporteri şi anunţă că vor fi discuţii în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Spaniolii au dat vina pe lipsa de timp pentru faptul că nu s-au putut întâlni cu cei din DDB, dar au de gând să remedieze această problemă cât mai curând.

Conform memorandumului dintre Negoiţă şi DDB, prezentat în exclusivitate de FANATIK, dacă suporterii nu au fost consultaţi la negocieri sunt îndreptăţiţi la suma de 100.000 de euro. Patronul de la RIN a spus că noii acţionari şi-au asumat deja această cheltuială.

ADVERTISEMENT

„Împreună putem deveni o forță“

Spaniolii declară că îşi doresc o colaborare cât mai lungă şi mai productivă cu suporterii, care, la rândul lor înşi doresc acelaşi lucru. Iată conţinutul integral al comunicatului dinamovist:

„Am apreciat efortul făcut, în plină pandemie, de suporterii dinamoviști pentru salvarea clubului și considerăm că demersul lor, unic in România, a făcut posibilă această tranzacție.

ADVERTISEMENT

Provenim dintr-un fotbal în care suporterii sunt prezenți în viața echipei și subliniem pe această cale că fanii dinamoviști sunt cel puțin la fel de importanți ca și clubul pe care l-am preluat în această săptămână.

Timpul scurt avut de reprezentanții noștri la București nu a făcut posibilă până acum întâlnirea cu suporterii dinamoviști, acționari ai clubului prin Program DDB, dar îi asigurăm că în cel mai scurt timp vom demara discuțiile cu cei care sunt, din punctul nostru de vedere, sufletul acestei echipe.

Suntem convinși că vom avea o colaborare de lungă durată, benefică pentru tot ce înseamnă Dinamo și împreună putem deveni acea forță care să aducă rezultatele așteptate de câțiva ani de toată suflarea alb-roșie.

Doar împreună cu suporterii noștri putem fi cei mai buni!“, stă scris în comunicatul noilor acţionari.

COMUNICAT DE PRESĂAm apreciat efortul făcut, în plină pandemie, de suporterii dinamoviști pentru salvarea clubului și…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Saturday, August 15, 2020

Clubul Dinamo şi-a schimbat acţionariatul pe 13 august.

ADVERTISEMENT