Sporturi

Noii campioni ai “Open-ului” masculin românesc se decid în direct la TVR 2 şi TVR HD! Finala de la ATP Challenger Sibiu se joacă duminică

20.09.2019 | 16:41
Noii campioni ai Openului masculin romanesc se decid in direct la TVR 2 si TVR HD Finala de la ATP Challenger Sibiu se joaca duminica

Turneul de tenis masculin de la Sibiu a ajuns în fazele superioare. Cea mai importantă competiție ATP care se dispută în România a început pe 16 septembrie, iar finalele sunt programate în acest week-end și vor fi difuzate în direct de TVR. Finala probei de dublu se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, iar ultimul act al tabloului de simplu se dispută duminică, de la aceeași oră.

ATP Challenger Sibiu, în direct la TVR

Turneul de tenis de la Sibiu, cea mai importantă competiție din circuitul ATP găzduită de România, a ajuns în ultimele faze . Cele două semifinale din proba de simplu și finala de la dublu sunt difuzate sâmbătă, în direct la TVR 2 și TVR HD, iar finala tabloului de simplu este duminică, de la ora 17:00. Programul transmisiunilor:

Sâmbătă, 21 septembrie:

  • Ora 12:00, prima semifinală a probei de simplu – TVR HD
  • Ora 15:00, a doua semifinală a probei de simplu – TVR 2 și TVR HD
  • Ora 17:00, finala probei de dublu – TVR 2 și TVR HD

Duminică, 22 septembrie:

  • Ora 17:00, finala de simplu – TVR 2 și TVR HD

Turneul care se joacă la “Tenis Club Pamira”, pe zgură, a început pe 16 septembrie, 48 de jucători luând startul pe cele trei terenuri ale complexului din Sibiu. Competiția are premii totale în valoare de 46.600 de euro, iar în ultima ediție un jucător român, Dragoș Dima, a reușit să triumfe în proba de simplu. Adrian Ungur este celălalt sportiv din România care s-a impus pe zgura de la Sibiu, în edițiile din 2012 și 2017.

Filip Jianu a ajuns în semifinalele Australian Open la juniori. Sursă Foto: Twitter
Filip Jianu a ajuns în semifinalele Australian Open la juniori. Sursă Foto: Twitter

Filip Jianu a continuat evoluțiile bune începute în Australia

Filip Jianu a reușit la începutul anului cea mai importantă performanță din carieră. Sportivul de 18 a ajuns până în semifinale Australian Open la juniori. Jianu a continuat evoluțiile bune și la Sibiu, unde s-a oprit în optimile de finală.

Filip Jianu, juniorul român care şi-a serbat majoratul la Sibiu Open, a jucat optimi de finală la cel mai important turneu masculin din România. Cu 36 de locuri urcate după cel mai bun rezultat din carieră înregistrat chiar la Sibiu Open, Jianu marchează cea mai bună clasare din carieră în ierarhia mondială masculină, locul 458 în lume fiind unul dintre cei mia tineri jucatori aflati in Top 500 ATP. La Sibiu, Jianu şi-a consolidat privilegiul de a fi al 3-lea român cel mai bine poziţionat în clasamentul profesionist după Marius Copil şi Dragoş Dima, ultimul fiind chiar deţinatorul titlului de la Sibiu Open“, a spus Daniel Chican, comentatorul TVR pentru Sibiu Open.

Tags: