Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noii patroni de la Dinamo confirmă dezvăluirile Fanatik: „Dorin Șerdean a rămas acționar!”. Cum va decurge colaborarea cu CS Dinamo. Video

Dorin Șerdean e în continuare acționar la Dinamo! Dezvăluirea făcută în exclusivitate de Fanatik a fost confirmată și de Eugen Voicu, noul boss al „câinilor”.
06.03.2023 | 22:00
Noii patroni de la Dinamo confirma dezvaluirile Fanatik Dorin Serdean a ramas actionar Cum va decurge colaborarea cu CS Dinamo Video
Noii patroni de la Dinamo confirmă dezvăluirile Fanatik: „Dorin Șerdean a rămas acționar!”. Cum va decurge colaborarea cu CS Dinamo. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Noua conducere a lui Dinamo a susținut o conferință de presă prin care și-a prezentat planul de salvare al clubului. Printre subiectele abordate, a fost confirmată și informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Dorin Șerdean a rămas acționar.

Eugen Voicu, despre colaborarea cu CS Dinamo și despre Dorin Șerdean, în continuare acționar la Dinamo: „Nu știu câți fotbaliști au experiență să administreze un club adevărat”

Pe 24 februarie, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dorin Șerdean și-a cedat pachetul de 72,72% de acțiuni, iar clubul din Ștefan cel Mare a fost preluat de firma Red&White în schimbul sumei de 500 de mii de euro. În cadrul conferinței de presă, Eugen Voicu, a ținut să precizeze că, în noua organigramă de conducere, roș-albii nu vor avea foști fotbaliști.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim o colaborare cu Clubul Sportiv. Deocamdată nu pot să vă spun mai multe, dar eu cred că și CS Dinamo și Dinamo echipa de fotbal sunt în aceeași familie și la final cred că lucrurile se vor aranja. Dacă mă întrebați pe mine, în planul nostru strategic de business avem dorința de a îi coopta alături de noi în acest proiect.

Legendele sunt binevenite alături de noi. Nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei cea pe care ne-o dorim noi. Scuzați-mi francheța, dar nu știu dacă fotbaliștii români, care au activat mai mult în România în ultima perioadă, au căpătat suficiență experiență în ce înseamnă să administrezi un club sau ce înseamnă să gestionezi un club adevărat.

ADVERTISEMENT

Nu spunem, nu. E evident și chiar pot fi excepții, dar în planul nostru astăzi nu intră în intenția noastră să colaborăm cu foști sportivi pe poziții de management. Evident, pe alte poziții, sunt bineveniți alături de noi”, a declarat Eugen Voicu, noul patron al lui Dinamo.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Interacțiunea cu domnul Șerdean a fost peste așteptări”

Așa cum a dezvăluit Nicolae Badea, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dorin Șerdean nu a renunțat doar la pachetul de acțiuni deținut la Dinamo. Ci și la banii pe care trebuia să-i primească din partea clubului după ce câștigase procesul cu clubul.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Domnul Șerdean a rămas alături ca suporter Dinamovist) Domnul Șerdean, în interacțiunea pe care am avut-o, a fost peste așteptări. În trei zile ne-am înțeles. Singura mențiune pe care a avut a fost că nu vrea să iasă de tot și atunci ne-am înțeles să rămână cu 0,1% din acțiuni, dânsul fiind la rândul lui un dinamovist. Vă dați seama că sunt milioane de fani și fiecare e deosebit în felul lui.

(n.r. – Dumneavoastră cu ce echipă simpatizați înainte?) Cu Dinamo. (n.r. – Certinvest are vreo implicare?) Zero. Implicare zero”, a conchis Voicu.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT