Sport

Noile achiziții ale lui Gigi Becali, primul antrenament la FCSB. Cum s-au descurcat la prima întâlnire cu Nicolae Dică. Video

Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca sunt ultimele achiziții realizate de Gigi Becali la FCSB, iar cei trei jucători au efectuat deja primul antrenament la noua echipă.
05.08.2022 | 19:16
Noile achizitii ale lui Gigi Becali primul antrenament la FCSB Cum sau descurcat la prima intalnire cu Nicolae Dica Video
Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca sunt ultimele achiziții realizate de Gigi Becali la FCSB, iar cei trei jucători au efectuat deja primul antrenament la noua echipă. Sursă foto: captură YouTube FCSB TV
ADVERTISEMENT

Imediat după ce l-a cedat pe Florin Tănase, finanțatorul ”roș-albaștrilor” i-a adus pe Radaslavescu și Boboc, așa cum a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK, dar și pe Marco Dulca.

Ultimele achiziții, primul antrenament la FCSB

Cei trei jucători achiziționați de Gigi Becali au efectuat deja primul antrenament sub comanda antrenorului Nicolae Dică și ar putea debuta oficial la FCSB în partida cu CS Mioveni, din etapa a 4-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Radaslavescu, Boboc și Dulca au susținut prima ședință la baza de pregătire de la Berceni și pare că s-au integrat imediat în lotul vicecampioanei României. După ce s-au salutat cu noi colegi, aceștia s-au antrenat cu zâmbetul pe buze.

Ținând cont de problemele de lot pe care le are Nicolae Dică și a programului încărcat din această perioadă, ultimii sosiți ar putea juca în partida de la Mioveni, programată sâmbătă, 6 august, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Dică, mulțumit de transferurile verii

Antrenorul formației FCSB, Nicolae Dică, a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă că a avut deja discuții cu Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, dar și cu Marco Dulca adus de la Chindia Târgoviște.

”Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat două zile. Dar nu este o problemă.

ADVERTISEMENT

Să sperăm că va veni şi al patrulea. Deocamdată nu este, aşteptăm. Sperăm să se facă şi al patrulea transfer în următoarele zile. Mai contează acum, vedem dacă e jucător român. Eu am spus că mi-l doresc, cu restul se ocupă conducerea”, a precizat Dică.

Gigi Becali a ratat ultimul transfer plănuit la FCSB

Gigi Becali nu a vrut să se oprească aici și a încercat un ultim transfer la FCSB în această vară. Din câte se pare era vorba despre un atacant care să acopere plecarea lui Ivan Mamut și accidentarea gravă lui Florinel Coman, care va sta departe de teren cel puțin 6 săptămâni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Doar că latifundiarul din Pipera nu a mai reușit și această ultimă mutare. ”S-a închis, dar nu se face. Nu ştiu ce credea lumea, dar nu se face”, a declarat managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,28 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT