Fotbal intern

Noile pariuri ale lui Gigi Becali: „Am un fundaș central și un mijlocaș, ambii de 18 ani” Reacția impresarului: „Dacă-l duceam la Botoșani, cereau un milion pe el într-un an!” Exclusiv

29.05.2020 | 17:32
Noile pariuri ale lui Gigi Becali Am un fundas central si un mijlocas ambii de 18 ani Reactia impresarului Dacal duceam la Botosani cereau un milion pe el intrun an Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali merge pe mâna tinerilor. Ultimii doi jucători pe care patronul de la FCSB i-a scos în față sunt mijlocașul Ovidiu Perianu și fundașul central Cristian Tand, ambii de 18 ani.

Noile mize ale lui Gigi Becali la FCSB: mijlocașul Ovidiu Perianu și fundașul central Cristian Tand

Strategia lui Gigi Becali a fost stabilită înaintea apariției pandemiei de coronavirus. Iar criza financiară care se preconizează în fotbal a potențat această strategie.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB nu mai vrea să arunce cu banii pe transferuri și încearcă să scoată profit mergând pe mâna tinerilor. În prim plan sunt Man, Coman și Moruțan, dar există și un val doi despre care omul de afaceri a vorbit recent.

Avem o problemă la fundașii centrali, corect. Dar nu mai dau bani, gata. La revedere! Am eu jucători tineri la echipă, de 18-19 ani. Am un fundaș central și un mijlocaș, o să fie o forță a naturii.

ADVERTISEMENT

Și-l mai am pe Niță, un atacant stânga care dă goluri la echipa mare. Aduc tineri de valoare, de perspectivă, cum a făcut Hagi. Nu mai dau bani pe jucători”, a spus Gigi Becali la Digi Sport. Mijlocașul și fundașul central, de 18 ani fiecare, despre care vorbește Becali sunt Ovidiu Perianu și Cristian Tand.

Reacția impresarului Florin Vulturar: „Poate așa a vrut Dumnezeu să nu se facă Chindriș la FCSB. Dacă-l duceam pe Tand la Botoșani, într-un an cereau 1 milion de euro pe el!”

Gigi Becali l-a lăudat pe Ovidiu Perianu chiar la reluarea pregătirilor, spunând despre acesta că este al doilea la testele fizice după căpitanul Florin Tănase. Perianu a și apucat să joace deja două meciuri în acest sezon pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

„Noi am făcut testele fizice, iar jucătorii noștrii sunt mai buni decât înainte. Cel mai bun, cel care-i bate pe toți, este Tănase, nu stă la discuții cu nimeni. Al doilea, este Perianu, ăla mic, de 18 ani” – Gigi Becali, la ProX

Tergiversarea transferului lui Andrei Chindriș de la FC Botoșani la FCSB l-a făcut pe Gigi Becali să se reorienteze și să-l aducă în cantonamentul de la Berceni pe puștiul de 18 ani Cristian Tand. FANATIK v-a informat despre noul sosit, acum Becali îl laudă după ce a primit impresiile celor care-l văd zilnic la pregătiri pe Tand.

Impresarul acestuia, Florin Vulturar, este cel care l-a adus pe Tand la FCSB, alături de alți 5 jucători de la Școala Ardealul din Cluj, dar și cel împuternicit de FC Botoșani să negocieze cu Becali transferul lui Chindriș la București. O mutare s-a realizat, a doua pare foarte departe.

ADVERTISEMENT

Poate așa a vrut Dumnezeu, să nu se facă transferul lui Chindriș la FCSB și să ajungă astfel Tand la echipă. Acesta este un fundaș central foarte talentat, cum spune și domnul Becali și care trebuie ajutat să crească. Dacă se va avea răbdare cu el, va ajunge mare la ce calități are. Cred că dacă îl duceam la Botoșani și juca acolo frecvent, s-ar fi cerut un milion de euro pe el peste un an!” – Florin Vulturar pentru FANATIK

Cornel Șfaițer l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferul lui Cristian Tand: „A dat lovitura! Și eu l-am vrut”

Despre aducerea lui Cristian Tand la prima echipă a celor de la FCSB, deși nu a împlinit încă 19 ani (o va face pe 7 iulie), FANATIK a discutat la momentul acela și cu Cornel Șfaițer, președintele celor de la Sepsi. Acesta dezvăluie că și el l-a dorit la Sf. Gheorghe, dar a ratat o posibilă mină de aur.

Cristian Tand și Ovidiu Perianu sunt titulari la naționala U18 a României, mijlocașul fiind căpitanul „tricolorilor”

„Sunt sigur că Gigi Becali a dat lovitura cu Tand și o să vedeți în timp dacă am dreptate. Cristian Tand este un jucător interesant, pe care îl cunosc. L-am urmărit și mi-a fost propus și mie, dar nu am putut să-l aduc la Sepsi. Dacă aveam echipa a doua la Sf. Gheorghe, cu siguranță era la mine acum”, a declarat președintele lui Sepsi în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT