Sport

Noile probleme de la Dinamo, puse sub semnul întrebării de o legendă a clubului: „Văd o neconcordanță între jucători și DDB!”

Noile probleme de la Dinamo au fost puse sub semnul întrebării de o legendă a clubului.
27.07.2021 | 20:14
Noile probleme de la Dinamo puse sub semnul intrebarii de o legenda a clubului Vad o neconcordanta intre jucatori si DDB
ADVERTISEMENT

Florin Bratu, fostul atacant al „câinilor”, recunoaște că este mirat de neconcordanțele dintre discursurile jucătorilor și comunicatele emise de DDB prin intermediul rețelelor de socializare.

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, a vorbit despre noile posibile plecări din echipă, dar și despre problemele și nemulțumirile jucătorilor, care nu au ascuns aceste lucruri după meciul cu FC U Craiova, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu, analiză despre noile probleme de la Dinamo

Florin Bratu a vorbit despre noile probleme de la Dinamo și a vorbit despre discursurile DDB-ului, care au un ton pozitiv și declarațiile pline de frustrare și nervi pe care jucătorii „câinilor” le-au avut la finalul meciului cu FC U Craiova.

„Și pe mine mă miră neconcordanța între jucători și DDB. Vedem comunicatele DDB-ului, în care spun că e totul bine, iar după îi vedem pe jucători că vin și spun că era mai bine pe vremea lui Negoiță.

ADVERTISEMENT

L-am văzut pe căpitanul Sorescu având un exces de furie și de frustrare, dar înainte de meci am văzut un comunicat al DDB-ului, în care se spunea că e totul în regulă”, a mai spus Florin Bratu, la TV DigiSport.

„Dacă mai pleacă jucători, nu mai rămânem cu nimeni!”

Iuliu Mureșan a vorbit despre situația de la Dinamo, vorbind despre greutățil pe care le înfruntă clubul, dar și dificultățile și mai mari care vor apărea dacă jucătorii vor continua să plece:

ADVERTISEMENT

„Jucătorii au dreptate, se gândesc la banii pe care îi datorează clubul și care intră acum la masa credală, iar jucătorilor nu le place acest lucru și îi înțeleg.

Eu le-am spus că dacă nu o să avem rezultate și intră clubul în faliment sau o să retrogradeze, o să fie rău în primul rând pentru ei.

ADVERTISEMENT

Domnul Negoiță s-a retras înainte. Eu cred că în perioada aceea, contractele erau mai realiste la Dinamo, nu ca acum, că m-am îngrozit când le-am văzut prima dată”.

„E foarte greu dacă mai pleacă jucători, pentru că o să rămânem cu nimeni, nici din pepinieră nu putem să mai aducem, că deja am adus ce era mi bun de-acolo.

Gratis nu le putem da drumul, pentru că sunt niște reguli în insolvență. Sigur, lumea vrea să profite de situația grea și să încerce să ia jucătorii pe gratis”, a mai spus Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT