Fotbal intern

Noile promisiuni ale lui Pablo Cortacero: “Am vorbit cu el de sărbători, pare să aibă un plan”

04.01.2021 | 23:33
Noile promisiuni ale lui Pablo Cortacero Am vorbit cu el de sarbatori pare sa aiba un plan
ADVERTISEMENT

Odată cu venirea unui nou an au apărut și noile promisiuni ale lui Pablo Cortacero, fostul jucător al lui Dinamo, Ciprian Marica, declarând că a vorbit cu acesta chiar de Sărbători prin telefon.

Ciprian Marica a declarat că după această convorbire nu și-a pierdut speranța că lucrurile ar putea reintra pe un făgaș normal la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Patronul clubului din “Ștefan cel Mare” i-a dezvăluit lui Marica o parte din planurile pe care le are la echipă în acest an.

Noile promisiuni ale lui Pablo Cortacero: “Am vorbit cu el de sărbători, pare să aibă un plan”

Fostul atacant al lui Dinamo  nu şi-a pierdut speranța în ceea ce poate face Cortacero la Dinamo. Ciprian Marica a dezvăluit că ibericul este optimist asupra faptului că va reuși să facă performanță în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

“Am vorbit cu Pablo Cortacero de Sărbători şi chiar îşi făcea planuri când vine în România, cu noul staff, cu alţi oameni, ce să zic… Nu m-am mai întâlnit cu o astfel de persoană care să-mi spună că lucrurile vor fi atât de bine, că va reuşi să redreseze clubul, că va reuşi să vină cu o nouă strategie performantă, atât din punct de vedere administrativ, cât şi tehnic.

Omul pare să aibă un plan, cel puţin aşa îmi spune de fiecare dată. Aş fi dezamăgit să nu reuşească şi toate lucrurile să fie minciuni”, a declarat Marica la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica: “E de admirat ce fac suporterii”

“E de admirat ce fac suporterii şi cred că acest proiect trebuie să continue şi trebuie să ia mai mare amploare, cred că asta e doar începutul pentru că sunt undeva la 11.000. Cred că au potenţial mult mai mare şi vor putea fi un pion în susţinerea unui club important. 

Sper ca spaniolii, dacă se vor ţine de promisiuni, împreună cu suporterii, vor reuşi să facă o echipă importantă”, a mai adăugat Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT

La reunirea lotului lui Dinamo nu s-a prezentat vreun spaniol adus de Pablo Cortacero în interiorul conducerii clubului în luna august, moment în  care a fost preluat pachetul majoritar de acţiuni de către firma Benel International.

ADVERTISEMENT