Life

Nominalizări surprinzătoare la Survivor România 2023. Cine sunt războinicii propuși spre eliminare în 21 martie

Survivor România, ediția de marți, 21 martie 2023. Ce Războinici au fost votați pentru ieșirea din competiția de la Pro TV.
21.03.2023 | 21:09
Nominalizari surprinzatoare la Survivor Romania 2023 Cine sunt razboinicii propusi spre eliminare in 21 martie
Survivor România, ediția de marți, 21 februarie 2023. Ce Războinici au fost votați pentru ieșirea din competiția de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
21-03-2023
19:18

Tensiuni la Survivor. Conflicte între colegi și adversari!

Un conflict stă să izbucnească între Războinici, iar trei dintre ei sunt în centrul atenției. Alexandra Ciomag, Andreea Moromete și Alin nu mai sunt deloc în relații bune, iar aceștia au făcut dezvăluiri fără perdea!

În timp cele fete îl acuză pe Alin că este „toxic”, iar echipei îi merge mai bine fără el, dar și că era un om fals, Alin este șocat de afirmațiile lor. Ba chiar spune că nu vrea să mai audă de Andreea Moromete, cea pe care o considera o bună prietenă. La fel, și aceasta speră ca Alin să plece acasă!

Vești mai bune nu sunt nici din echipa adversă, deoarece și la Faimoși se construiește pe zi ce trece un conflict între Remus și Ionuț Iftimoaie.

În cadrul unei discuții din camp, Remus i s-a adresat cu Ionuț „Eftimoaie”, iar sportivul s-a simțit ofensat că i s-a spus numele greșit.

În ciuda tuturor acestor conflicte, și chiar a dorinței generale ca Alin să rămână la Faimoși sau chiar să plece acasă, acesta este salvat de Dan Ursa, care își folosește puterea dobândită în această seară pentru a-l aduce înapoi la Războinici.

Gestul lui Alin după anunțul lui Dan Pavel că se poate întoarce la tabără sa l-a șocat pe Andrei Krișan, care și-a exprimat nemulțumirea pe loc. Alin Chirilă i-a îmbrățișat pe toți Faimoșii înainte de a reveni la Războinici.

Nominalizări surprinzătoare la Survivor România 2023, după al doilea meci de imunitate. Cine sunt războinicii propuși spre eliminare în 21 martie. Se anunță un episod incendiar pentru concurenții rămași în concursul moderat de Daniel Pavel.

Survivor România, ediția de marți, 21 martie 2023. Ce Războinici au fost votați pentru ieșirea din competiția de la Pro TV

Survivor România le aduce fanilor o nouă ediție, în cursul serii de marți, 21 februarie 2023, începând cu ora 20:30. După ce episodul anterior Războinicii au stat liniștiți în Consiliu, de această dată lucrurile stau complet diferit.

ADVERTISEMENT

Participanții cu banderolă albastră pierd meciul de imunitate în fața Faimoșilor și sunt nevoiți să facă nominalizări pentru ieșirea din competiția de la Pro TV. În urma voturilor este nominalizată Lucianna Vagneti.

De asemenea, Dan îl alege pe Robert Moscalu, în timp ce Alexandra Porkolab îl desemnează pe Andrei Krișan. Imunitățile individuale sunt câștigate de Alexandra Porkolab și Dan Ursa, imunitatea fiind câștigată de Faimoși cu scorul de 7 la 5.

ADVERTISEMENT

La Consiliul anterior au fost votați Ada și Kamara de către întreaga echipă, în timp ce Mihai Zmărăndescu și Ionuț Iftimoaie au fost nominalizați de purtătorii de colan. Ei vor intra la votul celor de acasă peste numai câteva ore.

Alin, din nou în echipa Războinicilor de la Survivor România?

Războinicii au crezut că se descurcă fără Alin Chirilă care a fost desemnat de Faimoși după câștigarea jocului de captivitate, însă în scurt timp au ajuns să realizeze că era un concurent bun pentru echipa din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

În plus, luptătorul MMA se pare că este placul tribului roșu și nu se feresc să recunoască acest lucru. Ada este cea care declară la un moment dat că și-ar dori ca tânărul sportiv din Galați să nu mai fie dorit de echipa sa.

„Mă rog ca Războinicii să nu-l mai dorească pe Alin”, susține Faimoasa de la Survivor România, conform protv.ro. „Ori îl luați pe Alin înapoi ori pleacă acasă”, declară una dintre Războinicile competiției sportive.

ADVERTISEMENT

Oare se va schimba soarta luptătorului MMA în următoarele zile? Acest lucru se va vedea după ce concurenții vor lupta pentru o recompensă pe cinste, dar și pentru o imunitate pe care și-o doresc cu toții.

Faimoșii și Războinicii au parte de o nouă confruntare. Supraviețuitorii din junglă dau totul pentru a rămâne în continuare în reality show-ul de la Pro TV. Provocările și surprizele nu lipsesc din triburile participanților.

ADVERTISEMENT