Life

Ce spune Alexandru Arșinel despre banii pe care nora lui îi datorează: ”Le-am dat 100.000 de euro, fără să stau pe gânduri”

Alice Arșinel, soția fiului lui Alexandru Arșinel, are datorii mari, cel puțin financiar, nora actorului împrumutând de la acesta o sumă de bani impresionantă: 100.000 de euro.
26.01.2022 | 20:03
Ce spune Alexandru Arsinel despre banii pe care nora lui ii datoreaza Leam dat 100000 de euro fara sa stau pe ganduri
Alexandru Arsinel, generos fără să stea pe gânduri cu nora și cu fiul său Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Director de ani buni în Ministerul Afacerilor Externe, Alice Arșinel, nora celebrului Alexandru Arșinel, nu s-a sfiit să îi ceară împrumut acestuia o sumă serioasă de bani.  Ba chiar, atunci când a avut nevoie, a apelat și la cumnatul ei, solicitându-i și acestuia niște bani. Evident, totul legal, la vedere, lucruri pe care le-a și notat, așa cum prevede legea, în acte.

Nora lui Alexandru Arșinel, împrumut de 100.000 de euro de la actor

Conform celei mai recente declarații de avere depuse de Alice Arșinel și consultată de FANATIK, nora actorului, căsătorită cu băiatul cel mare al acestuia, Bogdan, a apelat la finanțele vedetei. Și, negru pe alb, a și notat în acte ce împrumuturi a primit, numele socrului ei, Alexandru Arșinel, fiind la loc de cinste, cu 100.000 de euro pe care ar trebui să îi înapoieze acestuia în 2023.

ADVERTISEMENT

“Nu m-a interesat la ce au nevoie de bani. Le-am dat, fără să stau pe gânduri”

Contactat de FANATIK, Alexandru Arșinel, care a împlinit recent 83 de ani, a confirmat că i-a împrumutat respectivii bani, dar recunoaște că nu l-a interesat nicio secundă care era destinația lor. ”Normal că i-am dat. Pe vremea aceea (în 2008, n. red.) se întâmplau altfel lucrurile, era mai bine din punctul acesta de vedere și, dacă am avut, i-am dat imediat, le-am dat 100.000 de euro fără să stau pe gânduri.

Nu m-a interesat nicio secundă la ce au nevoie de bani, știu că au ceva afaceri în construcții, iar acolo e nevoie de lichidități. Dar este copilul meu (soțul lui Alice Arșinel este Bogdan, fiul actorului, n. red.) nici nu m-am gândit dacă îi va da înapoi sau nu. Nu mai știu nici măcar când i-am dat, dar nu cred că e important asta”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Alexandru Arșinel.

ADVERTISEMENT

Tot la capitolul datorii, nora lui Alexandru Arșinel mai are câteva sume de înapoiat. Deloc mici, conform declarației de avere depuse. Astfel, trebuie să înapoieze, tot în 2023, 230.000 de euro cumnatului ei, Cristian Arșinel, iar la o bancă mai are, scadent în anul 2028, un credit în valoare de 130.000 de euro.

Nora lui Arșinel, casă de vacanță în Grecia

Dacă datoriile pe care le-a declarat sunt destul de mari, nora lui Alexandru Arșinel are totuși și motive de bucurie, iar investițiile făcute sunt cât se poate de serioase. Astfel, alături de soțul ei, fiul lui Alexandru Arșinel, deține un apartament de 170 de mp în Voluntari, iar în Grecia, o casă de vacanță de 154 de mp pe care a cumpărat-o chiar în anul în care și-a făcut creditele, 2008.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la capitolul proprietăți imobiliare, Alice Arșinel mai bifează două terenuri intravilan în Ilfov, unul de 688 mp și altul de 96 mp, dar și un teren agricol, în Botoșani de 120.487 mp, acolo unde funcționează un adăpost de animale.

Conturile lui Alice Arșinel însă nu sunt tocmai pline, totalul declarat de nora actorului fiind undeva în jurul a 20.000 de lei. În schimb, venitul pe care îl câștigă ca directoare în Ministerul Afacerilor Externe este onorant, aproape 120.000 de lei anual, adică un salariu în jurul a 10.000 de lei lunar.

ADVERTISEMENT

Trebuie însă remarcat că nora actorului a acordat și un împrumut în nume personal, către firma Prodomo Consulting, în valoare de 340.000 de lei, adică aproape 70.000 de euro. Firma respectivă este însă a soțului ei, Bogdan Arșinel.

Fiul lui Alexandru Arșinel, fără venituri și cu pierderi în firmă

În declarația de avere depusă de Alice Arșinel, la capitolul venituri obținute de soț, nora actorului nu a trecut nicio sumă. Bogdan Arșinel, inginer de meserie, are însă o firmă care lucrează în domeniul construcțiilor și cea pe care soția lui a și împrumutat-o cu 340.000 de lei, dar lucrurile nu par să fie tocmai bune, conform raportărilor făcute la ANAF.

Astfel, conform declarațiilor fiscale făcute, firma cu pricina a avut o cifră de afaceri de peste 830.000 de lei în anul 2020, dar profitul nu a existat, ea raportând pierderi de 101.507 și datorii de 1.327.673 lei.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator...
Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator între o maşină şi două motociclete
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Mașini Fiat, confiscate de autorități din cauza unui abțibild
Mașini Fiat, confiscate de autorități din cauza unui abțibild
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”