Life

Nora cântăreței Victoria Beckham a ajuns la capătul puterilor după ce a citit că soacra ei nu o suportă: „M-a rănit, m-a atins sufletește”

Nora cântăreței Victoria Beckham e extrem de întristată de lucrurile spuse în public despre relația ei cu soacra. Nicola Peltz nu mai suportă situația.
22.09.2022 | 14:42
Nora cantaretei Victoria Beckham a ajuns la capatul puterilor dupa ce a citit ca soacra ei nu o suporta Ma ranit ma atins sufleteste
Nicola Peltz, noi declarații despre așa-zisul conflict dintre ea și Victoria Beckham. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Au ajuns sau nu la pace Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz? Nevasta fotbalistului englez David Beckham și nora ei sunt ca șoarecele și pisica, ori cel puțin asta s-a spus de ceva vreme în presa internațională. Nicola și soțul ei, Brooklyn Beckham, au lămurit de curând, pentru revista Variety, așa-zisul conflict care ar exista între soacră și noră, pornind de la rochia de mireasă a actriței.

Nicola Peltz, noi declarații despre rochia discordiei. Ce a spus despre soacra ei, Victoria Beckham

Brooklyn și Nicola Peltz sunt căsătoriți de 5 luni, însă despre nunta lor de 3,5 milioane de dolari au început să se spună tot felul de lucruri. Căsătoria a fost la un pas să fie anulată, întrucât Vicky s-ar fi supărat pe Nicola pentru că a refuzat să poarte o creație de-ale sale, optând pentru un alt designer vestimentar. Acesta a fost momentul declanșator al rupturii, aparent de nereparat, dintre cele două.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Nicola a spus răspicat că problemele despre care s-a vorbit în spațiul public nu erau atât de grave, aceasta a simțit nevoia să ofere un nou interviu despre situația din familia ei.

Nevasta lui Brooklyn se simte rănită de zvonurile despre neînțelegerile dintre ea și mama soțului ei. Vorbind cu Variety, tinerii căsătoriți au insistat că nu a existat nicio ruptură și că, deși inițial intenționa să poarte o rochie concepută de Victoria, ulterior i s-a spus că atelierul ei nu o poate face la timp.

ADVERTISEMENT

Săptămâna asta, tânăra în vârstă de 27 de ani a făcut noi declarații despre rochia discordiei. „Ei bine, eu plănuiam să port rochia de mireasă a Victoriei. Am fost cu adevărat încântată la ideea de a purta creația soacrei mele. Mi s-a părut ceva atât de frumos. Ceea ce a apărut în presă m-a rănit. M-a atins sufletește”, a declarat Nicola pentru GRAZIA SUA.

„E dureros să auzi că oamenii cred asta”

Nicola a vrut să își creeze rochia visurilor sale cu ajutorul celei mai bune prietene, stilista Leslie Fremar și a mamei sale, Claudia. Mai târziu, Victoria a sunat-o pe Claudia. Fashionista i-a spus că atelierul ei nu putea să se încadreze în limita de timp pentru completarea creației vestimentare.

ADVERTISEMENT

„Încerc să las lucrurile așa, dar… Pur și simplu nu este adevărat. E dureros să auzi că oamenii cred asta. Pur și simplu nu e adevărat”, a insistat Nicola, spunând că nu a existat nicio clipă în care ar fi refuzat să poarte o rochie semnată de Victoria Beckham.

Pentru ziua ei cea mare, Nicola a ales, în cele din urmă, o rochie creată de Pierpaolo Piccioli de la Valentino, cu un decolteu pătrat, prevăzută cu o trenă ondulată, stratificată sub voalul ei brodat. Nicola a accesorizat rochia cu niște mănuși elegante din dantelă și pantofi cu vârf pătrat.

ADVERTISEMENT

Despre aceste presupuse neînțelegeri din familia celebrului fotbalist, cea care nu a făcut încă nicio declarație este Victoria Beckham. Aceasta a reacționat, totuși, la interviul din Variety oferit de cuplul Brooklyn-Nicola. L-a felicitat pe fiul ei pentru felul în care a răspuns întrebărilor și cât de bine a ieșit în poze.

ADVERTISEMENT