Life

Nora de la Mireasă, surprinsă cu inel de logodnă. Ce a dezvăluit fosta concurentă

Nora, una dintre fostele concurente ale emisiunii matrimoniale Mireasa, a vorbit deschis despre viața amoroasă. Tânăra din Târgu Mureș a spus dacă are sau nu iubit.
27.07.2022 | 19:34
Nora de la Mireasa surprinsa cu inel de logodna Ce a dezvaluit fosta concurenta
Nora de la Mireasă, cu o bijuterie pe deget. Ce a declarat fosta concurentă de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost surprinsă cu un inel de logodnă pe deget. Tânăra a dezvăluit cum stau lucrurile în momentul de față din punct de vedere sentimental și cum se mai simte după problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Nora de la Mireasă, cu o bijuterie pe deget. Ce a declarat fosta concurentă de la Antena 1

Nora de la Mireasa s-a tratat în ultimele două luni și a luat pastile pentru spasmofilie, boală cu care a fost diagnosticată după plecarea din show-ul de la Antena 1. Fosta participantă a declarat că nu se iubește cu Robert.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă a emisiunii matrimoniale recunoaște că nu a simțit nevoia unui partener de viață în ultima perioadă, chiar dacă a apărut cu un inel pe deget în cadrul unui show. Tânăra a pus sănătatea pe primul plan.

„Nu simțeam că am nevoie de cineva lângă mine. Pe primul loc m-am pus pe mine, să mă fac bine cu sănătatea, să se poată bucura familia și oamenii din jur de mine și de prezența mea. 

ADVERTISEMENT

Să trec prin perioada asta grea și nu simțeam nevoia de un iubit. Nici nu voiam să se apropie absolut nimeni de mine pentru că nu îmi doresc o persoană lângă mine.

Nu vreau să fie doar un pansament, să trec printr-o perioadă grea cauzată de mine și de fostul meu iubit. Nu, nu-mi doresc să distrug pe cineva, să mă folosesc de cineva. Acum pot să zic că mă simt vindecată.

ADVERTISEMENT

Nici în momentul de față nu sunt sigură că aș permite cuiva să se apropie de mine, să-mi devină iubit”, a declarat Nora la Mireasa: Confesiuni, notează a1.ro.

Nora de la Mireasa, cuplată cu Leo

Fosta concurentă de la Antena 1 a mai punctat faptul că nu spune „Nu” unei povești de dragoste, după ce în casa Mireasa s-a iubit cu Leo. După eliminarea sa tânărul a format un cuplu cu Anda. Cei doi nu au ajuns în marea finală.

ADVERTISEMENT

Nora a avut o relație de dragoste și cu un bărbat mai mare cu 27 de ani, legătura amoroasă consumându-se înainte de a fi participantă în emisiunea moderată de Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT