Life

Nora și Leo de la Mireasa, gata să formeze un cuplu. Ce a spus doamna Dana despre ultimele imagini

Nora și Leo, doi dintre concurenții emisiunii matrimoniale Mireasa, au avut parte de o apropiere neașteptată și o conversație care nu a fost deloc pe placul mamei tânărului, doamna Dana.
25.02.2022 | 16:36
Nora si Leo de la Mireasa gata sa formeze un cuplu Ce a spus doamna Dana despre ultimele imagini
Nora și Leo de la Mireasa, apropiere neașteptată. Cum a reacționat doamna Dana. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi tineri din show-ul de la Antena 1 au ajuns într-o situație foarte tandră, chiar în dormitorul fetelor, unde au purtat o discuție codată despre o eventuală relație sentimentală.

Participanții din sezonul 5 au fost extrem de intimi și apropiați. Au avut parte de atingeri și dezmierdări, care nu au fost deloc pe placul mamei concurentului.

ADVERTISEMENT

Doamna Dana și-a spus imediat punctul de vedere despre Nora și Leo, care par deciși să formeze un cuplu în viitorul apropiat.

Nora și Leo de la Mireasa, apropiere neașteptată. Cum a reacționat doamna Dana

Nora a auzit foarte multe declarații de dragoste din partea concurentului de la Mireasa, Leo, care și-a exprimat sentimentele pentru ea cât se poate de clar.

ADVERTISEMENT

„Atunci când îți spun că o să fiu lângă tine și că o să te iubesc, o să fac în așa fel încât să îți fie bine toată viața”, i-a spus tânărul celei cu care vrea să formeze un cuplu, conform a1.ro.

„O noapte. O noapte și după aia nu mai merge…”, a completat la rândul ei Nora, în emisiunea matrimonială de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Imediat după difuzarea imaginilor pe micile ecrane, doamna Dana, mama lui Leo, a intervenit și a comentat momentele petrecute de cei doi tineri împreună.

Sunt surprinsă. Eu aș fi vrut să cred că sunt frate și soră, dar… Cred că am început să accept un pic situația, de astăzi. Până acum nu am putut să o accept, diger.

ADVERTISEMENT

Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta. Nu știu ce va fi în continuare, așteptăm ca timpul să-și spună cuvântul”, a spus doamna Dana.

Femeia nu este singura împotriva celor doi tineri de la Mireasa. Sora lui Leo, Ruxi, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Mireasa-Capriciile Iubirii” că nu este de acord cu relația lor.

În plus, se pare că sunt mai multe persoane din familia tânărului care nu văd cu ochi buni legătura care se formează între Leo și Nora. Concurenta de la Antena 1 nu a primit prea bine veștile și a făcut un atac de panică după cele auzite.

ADVERTISEMENT