Life

Nora lui Liviu Dragnea confirmă divorțul. În ce relații au rămas Gina și Valentin Dragnea

Gina Alexandra Tătulescu, nora lui Liviu Dragnea, a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu fiul fostului lider PSD, Valentin. Cum se înțeleg acum cei doi.
23.08.2022 | 20:33
Nora lui Liviu Dragnea confirma divortul In ce relatii au ramas Gina si Valentin Dragnea
Gina, nora lui Liviu Dragnea, s-a separat de fiul politicianului. Primele declarații. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nora cunoscutului politician confirmă divorțul de tânărul care i-a fost alături în ultimii ani. În ce relații au rămas frumoasa șatenă și Valentin Dragnea, după ce s-au despărțit în mare secret în urmă cu jumătate de an.

Gina, nora lui Liviu Dragnea, s-a separat de fiul politicianului. Primele declarații

Gina Alexandra Tătulescu, nora lui Liviu Dragnea, a divorțat de fiul politicianului din primăvara acestui an. Fotomodelul, care este fiică de preot, a confirmat că s-a separat de Valentin Dragnea la 4 ani de la ceremonia religioasă.

ADVERTISEMENT

„Ăsta e un subiect destul de delicat pentru noi, despre care am prefera să nu discutăm. E adevărat că noi nu mai formăm un cuplu, încă din primăvară. Din primăvară ne-am separat și în condiții decente.”

Sunt lucruri despre care nu vrem să discutăm. Așa am hotărât că este mai bine și pentru mine și pentru el”, a declarat fosta noră a lui Liviu Dragnea într-un interviu pentru publicația cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri s-au căsătorit în anul 2018, dar au ajuns să se despartă la aproape 4 ani de la nunta fastuoasă care a avut loc în Snagov. Foștii parteneri de viață au rămas în relații bune și comunică în continuare.

În plus, vorbesc des la telefon și se ajută reciproc dacă este cazul. Gina Alexandra Tătulescu a fost susținută de familie în momentul în care a ales să pună capăt mariajului de Valentin Dragnea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, părinții celor doi tineri au rămas în relații la fel de bune și sunt civilizați atunci când se văd.

Nora lui Liviu Dragnea, despre fostul soț

Întrebată ce reprezintă în momentul de față persoana lui Valentin Dragnea, fotomodelul a precizat că se înțelege foarte bine cu fostul soț. Nora lui Liviu Dragnea nu a dorit să vorbească despre motivele pentru care a divorțat.

ADVERTISEMENT

„Ce poate însemna un om după atâția ani… noi ne-am înțeles tot timpul bine, la noi lucrurile au decurs civilizat, normal, suntem prieteni și așa vom rămâne. Asta este ceva sigur”, a completat Gina Alexandra, mai arată sursa citată mai sus.

În momentul de față, se vehiculează că frumoasa șatenă iubește din nou și are o relație cu un milionar cu care petrece destul de mult timp.

ADVERTISEMENT