Life

Nora lui Nicolae Guță, însărcinată. Manelistul, din nou bunic

16.06.2020 | 15:48
Nora lui Nicolae Guta insarcinata Manelistul din nou bunic
Nora lui Nicolae Guță, însărcinată. Manelistul, din nou bunic. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Veste mare în familia celebrului manelist Nicolae Guță care va deveni în curând bunic. Anunțul a fost făcut chiar de fiul său, Nicu Guță, cu ocazia zilei de naștere a soției sale, Emi.

Nicu Guță, unul dintre cei 5 copii ai manelistului din căsnicia cu Mariana, locuiește la Petroșani și mai are un copil împreună cu frumoasa sa soție. Cu toate acestea, fiul lui Nicolae Guță abia așteaptă să devină tată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani! Soția mea, dragostea mea! Ar fi multe de spus la cât de mult te iubesc, dar o să mă rezum acum la tot ce gândesc sincer și curat. În primul rând, cu ocazia zilei tale de naștere vreau să-ți spun un sincer «La mulți ani!»”, a scris Nicu Guță, în mediul online.

Emi, nora lui Nicolae Guță, însărcinată a doua oară

„Dumnezeu să aibă grijă de tine așa cum a făcut-o până acum, cu sănătate, bucurie, fericire și un gram de noroc. Nu uita! Ești un om special și cu super mult bun simț. Rămâi la fel, ești perfectă ești «perfecta mea»”, a mai transmis Nicu Guță.

ADVERTISEMENT

Băiatul lui Nicolae Guță a ținut să-i mulțumească soției sale, Emi, pentru simplu fapt că-l va face din nou tată. Cuplul mai are un băiat de care cei doi sunt foarte mândri.

Momentan băiatul artistului, Nicu Guță, nu a dezvăluit câte săptămâni are sarcina sau ce sex are bebelușul, dar cu siguranță își va ține fanii la curent și cu aceste informații.

ADVERTISEMENT

„Și în al doilea rând vreau să îți mulțumesc pentru ocazia de a fi din nou tată. Aștept cu nerăbdare noul membru al familiei. La mulți ani fericiți și sarcină ușoară. Voi fi mereu lângă tine”, a conchis Nicu Guță.

Cu ce se ocupă Nicu Guță, fiul renumitului manelist

Nicu Guță nu a moștenit talentul muzical, la fel ca celebrul său tată sau sora sa, Nicoleta, ocupându-se de cu totul alt domeniu. Băiatul cântărețului s-a axat pe afaceri în domeniul imobiliar, dar și legat de mașini, în special cele second-hand.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani tânărul a reușit să strângă o avere deloc neglijabilă dacă este să ne luăm după mașinile pe care și le permite și le afișează în imaginile de pe rețelele de socializare.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: